Obnoviť stránku

OXFORD PREDĹŽENÉ Original Approved Jeans Slim fit, pánske (vypraná modrá, veľ. 30)

Garancia najlepšej ceny
Novinka
89,90 €

OXFORD PREDĹŽENÉ Original Approved Jeans Slim fit, pánske (vypraná modrá, veľ. 30)

Pokiaľ vyrážate na skútri alebo motorke za prácou alebo zábavou, nepochybne sa zhodneme, že bez poriadnej výbavy to nejde. Pánske nohavice na motorku OXFORD PREDĹŽENÉ Original Approved Jeans Slim fit, pánske (vypraná modrá, veľ. 30) vzorne spojili ochranu a komfort a od začiatku zaujmú svojím dizajnom každého, kto má rád štýl Urban. Tieto bezkonkurenčné nohavice na motorku zaisťujú tak nutnú ochranu pri pádoch, čo zaisťuje vrchná vrstva z materiálu bavlna, denim, Polyamid a Textil.

OXFORD PREDĹŽENÉ Original Approved Jeans Slim fit, pánske (vypraná modrá, veľ. 30) sú nohavice na motorku, ktoré kombinujú pohodlie s bezpečnosťou

Čo by to ale bolo za moto nohavice bez chráničov na dôležitých častiach trupu, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu na vozovkou. A z toho dôvodu nohavice na motorku OXFORD PREDĹŽENÉ Original Approved Jeans Slim fit, pánske (vypraná modrá, veľ. 30) majú vo výbave kvalitné protektory kolien a bedier. Moto nohavice OXFORD PREDĹŽENÉ Original Approved Jeans Slim fit, pánske (vypraná modrá, veľ. 30) možno využívať počas všetkých ročných období. A výborné je, že si ich kľudne môžete vziať aj večer do spoločnosti, sú komfortné rovnako ako klasické džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Polyamid, Textil, denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť M

Farba

Farba Modrá
Kód:  Moto21121
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-213-3034

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14