Obnoviť stránku

OXFORD PREDĹŽENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 12/30)

Super cena
116,90 € Ušetríte 5 €

OXFORD PREDĹŽENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 12/30)

Pokiaľ jazdíte na vozidle do mesta aj do prírody, spoľahlivo potvrdíte, že oblečenie je nevyhnutnou súčasťou vodiča. Dámske moto nohavice OXFORD PREDĹŽENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 12/30) vynikajúco spojili ochranu a komfort a už pri prvom pohľade milo prekvapia vzhľadom každého, kto má rád štýl Urban. Tieto poctivo spracované moto nohavice zaručia tú najvyššiu ochranu proti odreninám, o ktorú sa v prvom rade postará použitý vonkajší materiál bavlna, denim, DuPont Hypalon, Elastan, kevlar, Polyester a Textil.

OXFORD PREDĹŽENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 12/30) sú nohavice na motorku, ktoré zaručia bezpečnú jazdu

Čo by to ale bolo za moto nohavice bez nevyhnutných protektorov na významných oblastiach, ktoré zaručujú ochranu pri páde. A preto moto nohavice OXFORD PREDĹŽENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 12/30) majú kvalitné chrániče na kolenách. Moto nohavice OXFORD PREDĹŽENÉ JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 12/30) možno využívať v priebehu celej sezóny. Stranou nezostane ani, že ich budete môcť nosiť aj v práci, pretože sú rovnako pohodlné ako normálne džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Polyester, Elastan, Textil, denim, kevlar, DuPont Hypalon

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť M

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Materiál podšívky Kevlar, Aramid
Kód:  Moto20775
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M111-46-1230

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19