Obnoviť stránku

OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (vypraná modrá, veľ. 34)

Príslušenstvo k tovaru

OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (vypraná modrá, veľ. 34)

Pokiaľ jazdíte na skútri alebo motorke do mesta aj do prírody, iste budete súhlasiť, že kvalitná ochrana je to hlavné. Pánske moto nohavice OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (vypraná modrá, veľ. 34) bezchybne kombinujú ochranu a komfort a už na prvý pohľad nadchnú dizajnom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu urban. Tieto prvotriedne nohavice na motorku zaručujú tú najväčšiu odolnosť pri pádoch, o ktorú sa postará exteriérová vrstva z materiálu bavlna, denim, Polyamid a Textil.

OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (vypraná modrá, veľ. 34) sú moto nohavice, ktoré sa postarajú o komfortnú jazdu

Avšak správny motorkár sa nezaobíde bez nevyhnutných chráničov na dôležitých oblastiach, ktoré zmierňujú potenciálne následky. To je dôvod, prečo motorkárske nohavice OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (vypraná modrá, veľ. 34) majú ochranu kĺbov kolien a bedier. Moto nohavice OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (vypraná modrá, veľ. 34) môžete využívať behom celého roka. A skvelá správa je, že ich kľudne môžete nosiť aj v práci, vyzerajú totiž ako džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Polyamid, Textil, denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Modrá
Kód:  Moto21171
Produktové číslo:  M110-221-3432

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02