Obnoviť stránku

OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (spraná modrá, veľkosť 40)

Príslušenstvo k tovaru

OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (spraná modrá, veľkosť 40)

Pokiaľ sa vozíte na motocykli alebo skútri do prírody alebo do práce, iste si uvedomujete, že bezpečnosť je základ všetkého. Pánske moto nohavice OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (spraná modrá, veľkosť 40) bezchybne spojili ochranu a komfort a od prvopočiatku upútajú svojím vzhľadom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu urban. Tieto kvalitne vyrobené nohavice na motorku poskytujú spoľahlivú ochranu pri páde na cestu, ktorú má na starosti exteriérová vrstva z materiálu bavlna, denim, Polyamid a Textil.

OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (spraná modrá, veľkosť 40) sú nohavice na motorku, ktoré vám zachránia kožu

To by ale neznamenalo toľko bez potrebných chráničov na rizikových miestach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu na vozovkou. Preto motorkárske nohavice OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (spraná modrá, veľkosť 40) obsahujú vo výbave kvalitné protektory kĺbov kolien a bedier. Nohavice na motorku OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (spraná modrá, veľkosť 40) možno obliekať bez ohľadu na ročné obdobie. A k tomu navyše v nich môžete chodiť aj v práci, takmer ich totiž nerozoznáte od normálnych džínsov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Polyamid, Textil, denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XXL

Farba

Farba Modrá
Kód:  Moto21174
Produktové číslo:  M110-221-4032

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14