Obnoviť stránku

OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (opraná modrá, veľ. 36)

Kúpiť s kódom ALZADNI10
Kód bude uplatnený automaticky.
130,41 €
Garancia najlepšej ceny
144,90 €

OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (opraná modrá, veľ. 36)

Pokiaľ jazdíte na svojom vozidle do blízkych aj vzdialených miest, tak určite súhlasíte s tým, že kvalitná ochrana je to hlavné. Pánske nohavice na motorku OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (opraná modrá, veľ. 36) perfektne zlúčili komfort a ochranu a už na prvý pohľad uchvátia svojím dizajnom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu Urban. Tieto kvalitne spracované nohavice na motorku garantujú totiž dostatočnú ochranu, čo si berie na starosti vonkajšia vrstva z materiálu bavlna, denim, Polyamid a Textil.

OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (opraná modrá, veľ. 36) sú nohavice na motorku, ktoré vám zachránia kožu

Avšak správny motorkár sa nezaobíde bez nevyhnutných protektorov na najdôležitejších partiách, ktoré absorbujú hlavnú silu nárazu pri pádoch. Z toho dôvodu moto nohavice OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (opraná modrá, veľ. 36) obsahujú kvalitné protektory bedrových a kolenných kĺbov. Nohavice na motorku OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (opraná modrá, veľ. 36) možno používať po celý rok. Bonus predstavuje, že nikto nepozná, že na sebe máte moto nohavice, takmer ich totiž nerozoznáte od normálnych džínsov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Polyamid, Textil, denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Modrá
Kód:  Moto21172
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-221-3632

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18