Obnoviť stránku

OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľkosť 34)

93,90 €

OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľkosť 34)

Ak sa vozíte na svojej motorke do vzdialených alebo blízkych miest, rozhodne viete, že zdravie je najdôležitejšie. Pánske nohavice na motorku OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľkosť 34) perfektne prepojili komfort a ochranu a už od začiatku potešia svojím dizajnom každého, kto má rád štýl Urban. Tieto prvotriedne nohavice na motorku zaisťujú nutnú ochranu proti odreninám, o ktorú sa postará vrchná vrstva z materiálu bavlna, denim, Polyamid a Textil.

OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľkosť 34) sú nohavice na motorku, ktoré niečo vydržia

Čo by to bolo za motorkára bez nevyhnutných protektorov na podstatných miestach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu na vozovkou. Z toho dôvodu moto nohavice OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľkosť 34) obsahujú vo výbave chrániče kĺbov bedier a kolien. Moto nohavice OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľkosť 34) môžete v pohode nosiť bez ohľadu na ročné obdobie. A čo je najlepšie ich budete môcť nosiť počas celého dňa, vyzerajú totiž ako džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Polyamid, Textil, denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Čierna
Kód:  Moto21135
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-215-3432

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11