Obnoviť stránku

OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľ. 30)

Super cena
89,90 € Ušetríte 3,86 €

OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľ. 30)

Pokiaľ chodíte na vašom žihadle do práce aj na výlety, určite viete, že vhodné oblečenie je veľmi dôležité. Pánske moto nohavice OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľ. 30) perfektne kombinujú bezpečie a ochranu a už od začiatku milo prekvapia vzhľadom všetkých, ktorí majú radi štýl Urban. Tieto kvalitne vyrobené moto nohavice zaručujú tak nutnú ochranu pri prípadnej nehode, o čo sa postará exteriérový materiál bavlna, denim, Polyamid a Textil.

OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľ. 30) sú nohavice na motorku, ktoré vám zachránia kožu

To by asi nebolo úplne ono bez kvalitných protektorov na rizikových telesných partiách, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu. A preto motorkárske nohavice OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľ. 30) obsahujú kvalitné chrániče bedier a kolien. Moto nohavice OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (čierne, veľ. 30) možno nosiť ako v jari, tak aj v jedeni. Pomyselnou čerešničkou na torte je potom skutočnosť, že ich môžete nosiť kdekoľvek, vyzerajú rovnako a sú taktiež pohodlné ako klasické džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Polyamid, Textil, denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť M

Farba

Farba Čierna
Kód:  Moto21133
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-215-3032

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14