Obnoviť stránku

OXFORD Original Approved Jeans Slim fit, dámske (čierne, veľkosť 8/28)

5 1 hodnotení
107,92 €

OXFORD Original Approved Jeans Slim fit, dámske (čierne, veľkosť 8/28)

Ak jazdíte na vozidle do práce aj na výlety, určite sa zhodneme, že oblečenie je nevyhnutnou súčasťou vodiča. Dámske moto nohavice OXFORD Original Approved Jeans Slim fit, dámske (čierne, veľkosť 8/28) vzorne spájajú v harmonický celok pohodlie a ochranu a už od počiatku uchvátia svojím dizajnom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu Urban. Tieto skvele spracované nohavice na motorku dodajú tak nutnú ochranu pri pádoch, čo zaisťuje exteriérová vrstva z materiálu bavlna, denim, Polyamid a Textil.

OXFORD Original Approved Jeans Slim fit, dámske (čierne, veľkosť 8/28) sú moto nohavice, ktoré vás ochránia

Avšak správny motorkár na sedlo svojho stroja nesadne bez nevyhnutných chráničov na citlivých častiach trupu, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu na vozovkou. Preto moto nohavice OXFORD Original Approved Jeans Slim fit, dámske (čierne, veľkosť 8/28) majú vo výbave ochranu kĺbov bedier a kolien. Moto nohavice OXFORD Original Approved Jeans Slim fit, dámske (čierne, veľkosť 8/28) môžete nosiť celoročne. Celkový dojem završuje, že nikto nepozná, že na sebe máte moto nohavice, majú vzhľad ako klasické džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Polyamid, Textil, denim

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XS

Farba

Farba Čierna
Kód:  Moto21070
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M111-72-828

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06