Obnoviť stránku

OXFORD JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, modré indigo, veľ. 8/28)

116,90 €

OXFORD JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, modré indigo, veľ. 8/28)

Ak vyrážate na svojej motorke na výlety alebo do práce, nepochybne budete súhlasiť, že vhodné oblečenie je veľmi dôležité. Dámske moto nohavice OXFORD JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, modré indigo, veľ. 8/28) skvele spájajú v jedno komfort a bezpečie a od prvopočiatku uchvátia svojím dizajnom každého, kto má rád štýl Urban. Tieto výnimočne spracované moto nohavice zaručujú suverénnu ochranu pri nečakaných pádoch, čo vám zaistí vonkajšia vrstva z materiálu bavlna, denim, DuPont Hypalon, Elastan, kevlar, Polyester a Textil.

OXFORD JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, modré indigo, veľ. 8/28) sú nohavice na motorku, ktoré vám zachránia kožu

To by asi nebolo úplne ono bez dobrých chráničov na rizikových zónach tela, ktoré zmierňujú potenciálne následky. A preto motorkárske nohavice OXFORD JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, modré indigo, veľ. 8/28) obsahujú vo výbave protektory na kolenách. Moto nohavice OXFORD JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, modré indigo, veľ. 8/28) možno používať behom celej sezóny. Bonus predstavuje, že ich budete môcť nosiť celý deň, vyzerajú totiž skoro ako akékoľvek iné džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Polyester, Elastan, Textil, denim, kevlar, DuPont Hypalon

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť S

Farba

Farba Modrá

Ďalšie vlastnosti

Materiál podšívky Kevlar, Aramid
Kód:  Moto20747
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M111-42-828

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09