Obnoviť stránku

OXFORD JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľ. 18/28)

133,90 €

OXFORD JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľ. 18/28)

Pokiaľ chodíte na svojom stroji za prácou či za zábavou, zaručene nám dáte za pravdu, že oblečenie je nevyhnutnou súčasťou vodiča. Dámske moto nohavice OXFORD JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľ. 18/28) perfektne prepojili ochranu a komfort a od prvého momentu potešia svojím dizajnom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl urban. Tieto výnimočné moto nohavice zaistia najvyššiu ochranu pri nečakaných pádoch, čo vám zaistí vrchná vrstva z materiálu bavlna, denim, DuPont Hypalon, Elastan, kevlar, Polyester a Textil.

OXFORD JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľ. 18/28) sú nohavice na motorku do nepohody

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez nevyhnutných chráničov na podstatných častiach trupu, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu na vozovkou. Preto moto nohavice OXFORD JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľ. 18/28) obsahujú ochranu na kolenách. Nohavice na motorku OXFORD JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľ. 18/28) možno používať behom všetkých ročných období. Navyše sa dajú nosiť, aj keď práve nejazdíte na motorke, sú rovnako pohodlné ako klasické džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Polyester, Elastan, Textil, denim, kevlar, DuPont Hypalon

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Materiál podšívky Kevlar, Aramid
Kód:  Moto20769
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M111-45-1828

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08