Obnoviť stránku

OXFORD JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 10/28)

131,90 €

OXFORD JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 10/28)

Pokiaľ jazdíte na motorke alebo skútri do prírody alebo do práce, zaručene nám dáte za pravdu, že oblečenie je nevyhnutnou súčasťou vodiča. Dámske nohavice na motorku OXFORD JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 10/28) zaujímavo prepájajú funkčnosť a bezpečnosť a od prvého momentu uchvátia svojím vzhľadom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl Urban. Tieto precizne vyrábané nohavice na motorku prinášajú nutnú odolnosť pri pádoch, čo si berie na starosti exteriérová vrstva z materiálu bavlna, denim, DuPont Hypalon, Elastan, kevlar, Polyester a Textil.

OXFORD JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 10/28) sú moto nohavice zaručujúce komfort aj bezpečie

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez kvalitných chráničov na významných telesných partiách, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu. Z toho dôvodu moto nohavice OXFORD JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 10/28) obsahujú vo výbave kvalitné protektory kolien. Moto nohavice OXFORD JEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 10/28) možno obliekať behom celého roka. A navyše sa dajú nosiť, aj keď práve nejazdíte na motorke, takmer ich totiž nerozoznáte od normálnych džínsov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Polyester, Elastan, Textil, denim, kevlar, DuPont Hypalon

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť S

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Materiál podšívky Kevlar, Aramid
Kód:  Moto20765
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M111-45-1028

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03