Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

OXFORD F1 Magnetic, objem 18 l

Cenová bomba
65,90 € Ušetríte 19 €

OXFORD F1 Magnetic, objem 18 l

Radi cestujete na vašom motocykli, ale je vám nepríjemné mať na chrbte neustále batoh? Tento problém vyrieši cestovná taška na motocykel Oxford. Vďaka svojmu neutrálnemu dizajnu je vhodná na širokú škálu motocyklov. V prípade, že chcete odísť od motocykla, tak môžete odopnúť základňu tašky a použiť ju ako klasickú tašku. Aby bol tank vak všestranne použiteľný, je doplnený reflexnými prvkami.

Kľúčové vlastnosti OXFORD F1

  • Taške Oxford dominuje sivočierny dizajn
  • Kompatibilita so širokou škálou motocyklov
  • Kvalitný materiál s vysokou odolnosťou voči roztrhnutiu
  • Súčasťou tašky je vyberateľná vodoodolná vložka
  • Reflexné prvky
  • Objem 18 l
  • Vstup na vedenie káblov z GPS apod., odolný voči dažďu

S Oxford 1st time kamkoľvek

Hoci to tak na prvý pohľad nemusí vyzerať, Oxford 1st time je vhodný všade tam, kam sa len môžete dostať. Je odolný voči dažďu, snehu alebo vysokým teplotám. Kvôli väčšej trvanlivosti výrobku je vytvorený z Nylon 420D s Ripstop úpravou, ktorá zabezpečí odolnosť voči prasknutiu či roztrhnutiu.

Hlavná je bezpečnosť

Určite to poznáte. Človek, ktorý má na chrbte batoh alebo inú batožinu, je oveľa menej vrtký a môže byť viac unavený. S tankbag Oxford sa teda budete cítiť pohodlne, pohybovo neobmedzene a ešte k tomu bezpečnejšie, pretože má na sebe niekoľko reflexných prvkov. Medzi ďalšie výhody patrí jednoduché odoberanie z motocykla a nasadenie s plecnými popruhmi ako batoh.

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie batožiny

Umiestnenie batožiny na nádrž

Materiál

Materiál PVC/nylon

Rozmery (V × Š × H)

Výška 16 cm
Šírka 25 cm
Dĺžka/hĺbka 28 cm

Objem

Objem 18 l

Výbava

Výbava Nepremokavá úprava, Reflexné prvky, Dotyková taška na tablet

Prichytenie tankvaku

Prichytenie tankvaku magnetická základňa
Kód:  Moto07246
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M006-203

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04