Obnoviť stránku

OXFORD PREDĹŽENÉ SUPER LEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 6/32)

132,90 €

OXFORD PREDĹŽENÉ SUPER LEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 6/32)

Ak vyrážate na svojej motorke za prácou alebo zábavou, zaručene potvrdíte, že zdravie je najdôležitejšie. Dámske moto nohavice OXFORD PREDĹŽENÉ SUPER LEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 6/32) na jedničku zlúčili komfort a ochranu a už pri prvom pohľade potešia svojím vzhľadom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu Urban. Tieto do detailu premyslené nohavice na motorku prinášajú tak potrebnú ochranu, o ktorú sa v prvom rade postará vonkajší materiál bavlna, DuPont Hypalon, Elastan, kevlar, Polyester a Textil.

OXFORD PREDĹŽENÉ SUPER LEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 6/32) sú nohavice na motorku na komfortnú a bezpečnú jazdu

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez protektorov na dôležitých partiách, ktoré zmierňujú potenciálne následky. A preto motorkárske nohavice OXFORD PREDĹŽENÉ SUPER LEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 6/32) majú vo výbave kvalitné chrániče kolien. Nohavice na motorku OXFORD PREDĹŽENÉ SUPER LEGGINGS, dámske (s Kevlar® podšívkou, čierne, veľkosť 6/32) oceníte ako v jeseni, tak aj v jari.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Polyester, Elastan, Textil, kevlar, DuPont Hypalon

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XS

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Materiál podšívky Kevlar, Aramid
Kód:  Moto20738
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M111-41-632

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07