Obnoviť stránku

OXFORD DAKOTA 2.0, dámske (čierne, veľkosť 18)

Zľavnené -14 %
98,90 € 115,75 €

OXFORD DAKOTA 2.0, dámske (čierne, veľkosť 18)

Ak jazdíte na vašom žihadle na výlety alebo do práce, zaručene sa zhodneme, že zbytočne riskovať svoju kožu nemá zmysel. Dámske moto nohavice OXFORD DAKOTA 2.0, dámske (čierne, veľkosť 18) sofistikovane zlučujú bezpečie a ochranu a od prvého momentu zaujmú svojím vzhľadom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl Road a Enduro. Tieto kvalitne vyrobené nohavice na motorku prinášajú nadštandardnú ochranu, o čo sa postará exteriérový materiál Polyester, Polyester 600D a Textil.

OXFORD DAKOTA 2.0, dámske (čierne, veľkosť 18) sú nohavice na motorku na pohodlnú a bezpečnú jazdu

Avšak správny motorkár sa nezaobíde bez kvalitných chráničov na podstatných miestach tela, ktoré zmiernia následky pádu a nárazu. To je dôvod, prečo moto nohavice OXFORD DAKOTA 2.0, dámske (čierne, veľkosť 18) obsahujú ochranu na kĺboch kolien. Moto nohavice OXFORD DAKOTA 2.0, dámske (čierne, veľkosť 18) môžete používať behom celej sezóny. A v chladnejšom počasí bude prospešná možnosť pridania termovložky. Vyššiemu pocitu komfortu prispieva aj to, že moto nohavice ponúkajú možnosť prispôsobenia. Prispôsobiteľná je hlavne šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester, Textil, Polyester 600D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road, Enduro

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, Reflexné prvky, vodoodolná membrána
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Kód:  Moto20892
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M111-52-18

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19