Obnoviť stránku

OXFORD ADVANCED MONDIAL (sivé / modré / čierne, veľkosť M)

262,90 €

OXFORD ADVANCED MONDIAL (sivé / modré / čierne, veľkosť M)

Ak chodíte na svojom stroji za prácou alebo zábavou, zaručene sa zhodneme, že nemá cenu zbytočne riskovať úraz. Pánske moto nohavice OXFORD ADVANCED MONDIAL (sivé / modré / čierne, veľkosť M) príkladne spájajú v harmonický celok bezpečie a ochranu a od počiatku potešia svojím vzhľadom každého, komu sa páči štýl Road a Enduro. Tieto bezkonkurenčné moto nohavice zabezpečujú najvyššiu ochranu pri prípadnej nehode, čo si primárne berie na starosti vrchný materiál Nylon a Polyester.

OXFORD ADVANCED MONDIAL (sivé / modré / čierne, veľkosť M) sú moto nohavice na komfortnú a bezpečnú jazdu

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez dobrých chráničov na najdôležitejších oblastiach, ktoré zmiernia následky pádu a nárazu. Z toho dôvodu motorkárske nohavice OXFORD ADVANCED MONDIAL (sivé / modré / čierne, veľkosť M) majú vo výbave chrániče na kĺboch kolien. Nohavice na motorku OXFORD ADVANCED MONDIAL (sivé / modré / čierne, veľkosť M) môžete nosiť behom celého roka. Počas rozpáleného dňa ale príde vhod premyslená ventilácia. A počas chladných dní príde vhod odnímateľná termovložka. Dažďa sa nemusíte báť. Moto nohavice OXFORD ADVANCED MONDIAL (sivé / modré / čierne, veľkosť M) disponujú vodoodolnou úpravou. O maximálny komfort sa stará okrem iného aj fakt, že nohavice na motorku si možno prispôsobiť. Nastaviteľná je predovšetkým šírka pásu, šírka nohavíc a pozícia kolenných chráničov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester, Nylon

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Enduro

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť M

Farba

Farba Čierna, Sivá, Modrá

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava, Reflexné prvky, Priedušný materiál, vodoodolná membrána
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka nohavíc, pozícia kolenných chráničov
Kód:  Moto20827
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-149-M

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13