Obnoviť stránku

OXFORD ADVANCED CONTINENTAL (čierne, veľkosť 2XL)

228,90 €

OXFORD ADVANCED CONTINENTAL (čierne, veľkosť 2XL)

Ak vyrážate na motocykli do práce alebo na výlety, spoľahlivo potvrdíte, že v bezpečí sa jazdí lepšie. Pánske nohavice na motorku OXFORD ADVANCED CONTINENTAL (čierne, veľkosť 2XL) dokonale zjednotili bezpečnosť a komfort a už pri prvom pohľade zaujmú svojím dizajnom všetkých, ktorí majú radi štýl Road a Enduro. Tieto prvotriedne moto nohavice zaručujú tak potrebnú ochranu proti poraneniu, čo si berie na starosti vrchný materiál Nylon a Polyester.

OXFORD ADVANCED CONTINENTAL (čierne, veľkosť 2XL) sú moto nohavice na komfortnú a bezpečnú jazdu

Poriadné nohavice na motorku sa ale nezaobídu bez kvalitných chráničov na najcitlivejších miestach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu. A preto motorkárske nohavice OXFORD ADVANCED CONTINENTAL (čierne, veľkosť 2XL) zahŕňajú vo výbave ochranu kolien. Nohavice na motorku OXFORD ADVANCED CONTINENTAL (čierne, veľkosť 2XL) môžete nosiť bez ohľadu na sezónu. V horúčave ale určite príde vhod premyslený ventilačný systém. A pri jazdách počas chladných dní sa vyplatí odnímateľná termovložka. Aj keď vonku prší, na prechádzku môžete pokojne vyraziť. Moto nohavice OXFORD ADVANCED CONTINENTAL (čierne, veľkosť 2XL) totiž disponujú vodoodolnou úpravou. Vyšší komfort pri jazde zaručuje tiež skutočnosť, že moto nohavice môžete čiastočne upraviť podľa potreby. Upraviteľná je hlavne šírka pásu, šírka nohavíc a pozícia kolenných chráničov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester, Nylon

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Enduro

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XXL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava, Reflexné prvky, Priedušný materiál, vodoodolná membrána
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka nohavíc, pozícia kolenných chráničov
Kód:  Moto20838
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-151-2XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14