Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

OXFORD adaptér pre upevnenie tankbagov s rýchloupínacím systémom, (viečka Kawasaki, 5 skrutiek)

20,90 €

OXFORD adaptér pre upevnenie tankbagov s rýchloupínacím systémom, (viečka Kawasaki, 5 skrutiek)

Cestovanie na motorke vyžaduje potrebné vybavenie a okrem skvelej motorky by sa vám mohol hodiť aj tankbag. Aby ste mohli taký tankbag upevniť k svojej nádrži, potrebujete adaptér pre upevnenie tangbagov s rýchloupínacím systémom od spoločnosti OXFORD. Jedná sa o spoľahlivý, bezpečný a ľahko inštalovateľný upínací systém k nádrži vášho motocykla. Ak máte motorku značky Kawasaki, potom je pre vás vhodný adaptér na viečka Kawasaki, ktorý sa upevňuje pomocou 5 skrutiek a je vyrobený z kvalitnej ocele. Zvoľte si adaptér pre upevnenie tankbagov s rýchloupínacím systémom od spoločnosti OXFORD a už nebudete chcieť iný.

Kľúčové vlastnosti adaptéra pre upevnenie tankbagov

  • Spoľahlivo upevní váš tankbag
  • Vaša batožina bude bezpečne uchytená aj pri rýchlejšej jazde
  • Vďaka precíznemu systému možno veľmi ľahko inštalovať k nádrži
  • Vyrobený z kvalitnej ocele

Parametre a špecifikácia

Výber moto

Typ Motocykle
Výrobca KAWASAKI
Kód:  Moto07281
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M006-85

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18