Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

OSRAM LEDriving Dynamic Mirror White VW Golf VI, Touran I

5 1 hodnotení

OSRAM LEDriving Dynamic Mirror White VW Golf VI, Touran I

OSRAM LEDriving Dynamic Mirror White je LED dynamické smerové svetlo určené pre montáž do spätných zrkadiel vozidiel VW Golf VI a Touran I. Vylepšuje nielen vzhľad vozidla, ale aj jeho bezpečnosť. Vďaka až dvojnásobnej intenzite svetla oproti originálnym smerovým svetlám zlepšuje vnímanie signálu u protiidúcich vozidiel. Celý svetlomet OSRAM LEDriving Dynamic je patrične homologovaný a jeho inštalácia je jednoduchá zásluhou systému Plug&Play, vďaka ktorému nepotrebujete žiadne špeciálne náradie a vyhnete sa náročnej úprave spätného zrkadla vozidla. Po montáži jesmerovku OSRAM LEDriving ihneď pripravený na okamžité použitie bez dodatočného nastavovania.

Kľúčové vlastnosti smerovky OSRAM LEDriving Dynamic Mirror White

  • Smerovka OSRAM LEDriving Dynamic vyniká vysokou kvalitou spracovania
  • Vylepšuje vzhľad i bezpečnosť automobilu
  • Určené pre vozidlá VW Golf VI a Touran I
  • OSRAM LEDriving Dynamic je plne homologizovaný
  • Poskytuje o 200% vyššiu svietivosť oproti originálnym svetlám
  • Veľmi jednoduchá inštalácia vďaka systému Plug&Play
  • Vysoký stupeň ochrany IP6K9K

Smerovka ponúka vysoký výkon aj odolnosť

OSRAM LEDriving Dynamic Mirror využíva vylepšenú technológiu, pomocou ktorej dosahuje žltej LED svetlo až o 200% vyššieho jasu, čo zaisťuje výbornú viditeľnosť vo dne aj v noci. Smerovka OSRAM LEDriving bola úspešne testovaná v laboratóriu na externý pôsobeniu vody, prachu, extrémneho tepla a chladu, UV žiarenia a vibrácií a získal certifikát vysokého stupňa krytia IP6K9K.


Parametre a špecifikácia

Konfigurátor vozidla

Výrobca VW
Model GOLF IV (1J1) (HATCHBACK) [08/97-06/05], TOURAN (1T1, 1T2) (MPV) [02/03-05/10]
Kód:  AUPR264175
Produktové číslo:  LEDDMI 5K0 BK S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11