Obnoviť stránku

OSRAM LEDriving Dynamic blinker tmavý pre VW Golf VII, Touran II

5 2 hodnotení

OSRAM LEDriving Dynamic blinker tmavý pre VW Golf VII, Touran II

Čierna smerovka OSRAM LEDriving Dynamic je LED dynamické smerové svetlo určené pre montáž do spätných zrkadiel vozidiel VW Golf VII a Touran II. Vylepšuje nielen vzhľad vášho vozidla, ale aj vašu vlastnú bezpečnosť. Vďaka až dvojnásobnej intenzite svetla oproti originálnym smerovým svetlám zlepšuje vnímanie signálu u protiidúcich vozidiel. Celý svetlomet OSRAM LEDriving Dynamic je patrične homologovaný a jeho inštalácia je jednoduchá zásluhou systému Plug & Play, vďaka ktorému nepotrebujete žiadne špeciálne náradie a vyhnete sa náročnej úprave spätného zrkadla vozidla. Po montáži je ihneď pripravený na okamžité použitie bez dodatočného nastavovania. Doprajte si štýlovosť a jedinečnosť so skvelou smerovkou OSRAM LEDriving Dynamic pre vášho miláčika z radu vozidiel VW Golf VII a Touran II.

Kľúčové vlastnosti čiernej smerovky OSRAM LEDriving Dynamic pre VW Golf VII, Touran II

  • Vysoká kvalita spracovania smerovky OSRAM LEDriving Dynamic
  • O 200 % vyššia svietivosť
  • Zaujímavý vzhľad
  • Plne homologované
  • Veľmi jednoduchá inštalácia vďaka systému Plug & Play
  • Určené pre vozidlá VW Golf VII a Touran II
  • Čierna edícia

Parametre a špecifikácia

Konfigurátor vozidla

Výrobca VW
Model GOLF VII (5G1, BQ1, BE1, BE2) (HATCHBACK) [08/12-], GOLF VII Variant (BA5, BV5) (KOMBI) [04.13-], TOURAN (5T1) (MPV) [05/15-]
Kód:  AUPR21567
Produktové číslo:  LEDDMI 5G0 BK S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09