Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

OSRAM FULL LED Ford Fiesta MK7 Zadné svetlá

521,90 €

OSRAM FULL LED Ford Fiesta MK7 Zadné svetlá

Spoločnosť Osram prichádza s ďalším produktom pre všetkých, ktorí chcú zmenu vzhľadu svojho motorového miláčika. V tomto prípade ide o zadné Full LED svetlomety pre Ford Fiesta MK7. Jedná sa o tuningový upgrade, ktorý zaručí, že sa stanete neprehliadnuteľní. Svetlomety sú úplne v súlade právnymi predpismi a boli schválené podľa ECE. Technológia LED sa pýši skvelou efektivitou a zároveň dlhou životnosťou. Kvalitné dielenské spracovanie a presné rozmery umožňujú jednoduchú výmenu za vaše stará svetla. Všetko padne na miesto presne tak, ako má. Uvedená cena je za pravé aj ľavé svetlo.

Kľúčové vlastnosti zadného svetla Osram Full LED Ford Fiesta MK7

  • Zadné svetlá LED pre Ford Fiesta MK7 (2013-2017)
  • Kvalitné dielenské spracovanie
  • skvelý dizajn
  • Farebná teplota: až 6000 K
  • presné rozmery
  • Dodá vozu moderný vzhľad
  • Vysoká účinnosť - až o 80% nižšia spotreba energie

Právne upozornenie:
?Schválenie podľa ECE R6 / R7 / R10 / R23

Kód:  AUPR218565
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LEDTL101-CL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18