Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Ochranné sklo na 15" displej pre model Tesla 3 – lesklá verzia

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ochranné sklo na 15" displej pre model Tesla 3 – lesklá verzia

Displej dotykového zariadenia sa môže aj napriek všetkej opatrnosti a pozornosti náhodne rozbiť, nemusí sa stať nič viac, než to, že sa vám ho podarí omylom pustiť na podlahu. Na takéto nehody príde vhod ochranné sklo Ochranné sklo na 15" displej pre model Tesla 3 – lesklá verzia. Jeho vonkajšia úprava zamedzuje zašpineniu od nežiaducich odtlačkov a šmúh. Vďaka ochrannému sklu STX tak bude obrazovka vášho zariadenia za všetkých okolností dokonale chránená.

  • Vaše zariadenie ochráni až trikrát lepšie ako obyčajná fólia
  • Aplikácia ochranného skla neobmedzuje citlivosť dotyku
  • Ochranné sklo na 15" displej pre model Tesla 3 – lesklá verzia možno jednoducho aplikovať
Kód:  STX_TES04
Produktové číslo:  STX_TES04

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09