Obnoviť stránku

Ochrana na bezpečnostné pásy ružová

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Ochrana na bezpečnostné pásy ružová

Ochrana na bezpečnostný pás je praktický doplnok, ktorý nesmie chýbať žiadnemu dieťaťu, ktoré s rodičmi často cestuje v aute. Mäkké a príjemné polstrovanie na trojbodový bezpečnostný pás spríjemní vášmu dieťaťu cestovanie. Ochrana má vrecúško na mp3 prehrávač a originálny Trunki grip úchyt, ktorý slúži na pripevnenie obľúbenej hračky alebo slnečných okuliarov, prípadne ďalších nevyhnutností vášho malého cestovateľa. Zabavte vaše dieťa v aute špeciálnou ochranou na pás, ktorá je navyše krásne mäkučká!

Ochrana na bezpečnostný pás je v ružovej farbe a bude preto žiadaná predovšetkým malými dievčatami. Roztomilý dizajn znázorňuje zvieratko a na pás sa pripevňuje ľahko, pomocou suchého zipsu. Polstrovanie pásu v podobe hračky sa dá prať a pre vašu malú princeznú sa stane nevyhnutnou súčasťou každej hry pri cestovaní. Doprajte vášmu dieťaťu pocit dôležitosti a dajte mu k dispozícii vlastný priestor na ukladanie vecí!

Materiál:
Mäkká látka
Materiál uchytenie:
Suchý zips
Rozmery:
19 x 7,5 x 3 cm

 
 
 
Kód:  FOB289
Produktové číslo:  5055192200962

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06