Obnoviť stránku

NORTHLINE, Tirol 420 – strieborná lesklá

Príslušenstvo k tovaru

NORTHLINE, Tirol 420 – strieborná lesklá

Hľadáte kvalitný a všestranný strešný box, do ktorého uschováte kopu vecí pri cestovaní v partii priateľov alebo s celou rodinou? Strešný box na auto NORTHLINE, Tirol 420 – strieborná lesklá vaše sny o lepšom cestovaní zmení na realitu! Čo sa týka rozmerov, tie sú 35 × 84 × 205 cm. Vďaka veľmi príjemnému objemu 420 l nebude mať problém uschovať tašky na dovolenku a k tomu napríklad kočík aj detské lyže. A vy si ľahko uchováte ďalší priestor v aute.

Zásadné vlastnosti strešného boxu NORTHLINE, Tirol 420 – strieborná lesklá

  • Strešný box vybavený zámkom
  • Pohodlné obojstranné otváranie
  • Užitočná nosnosť 75 kg
  • Celkové miery strešného boxu: 35 × 84 × 205 cm
  • Objem úložného priestoru je 420 l
  • Celkový dizajn strešného boxu dopĺňa strieborná farba

NORTHLINE, Tirol 420 – strieborná lesklá je kvalitný strešný box pre každé auto

Maximálna možná nosnosť strešného boxu Northline sa vyšplhá až na príjemných 75 kg, pritom rozhodne všetko v boxe zostane za všetkých okolností bez ujmy a v suchu, a to najmä vďaka spracovaniu z ľahkého plastu. To je tiež jeden z dôvodov, prečo možno primontovať tento typ od značky Northline veľmi ľahko na bežné nosiče na strechu. Jednoduchý prístup k veciam vám garantuje otváranie z oboch strán. Dojem celkovej dokonalosti dotvára strieborná farba strešného boxu na auto NORTHLINE, Tirol 420 – strieborná lesklá, ktorá nenásilne doplní štýl každého vozidla.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a objem

Objem 420 l
Dĺžka 205 cm
Šírka 84 cm
Výška 35 cm

Spôsob otvárania

Spôsob otvárania obojstranné

Vlastnosti

Nosnosť 75 kg
Farba strieborná
Kód:  AUPR20222
Produktové číslo:  NPB2114CCR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02