Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nordrive Pro Slide, vytahovací nosič 6 párov lyží/4 snowboardy

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
164,90 €

Nordrive Pro Slide, vytahovací nosič 6 párov lyží/4 snowboardy

Elegantný vyťahovací hliníkový strešný nosič lyží Nordrive Pro Slide je skvelým pomocníkom na prepravu šiestich párov lyží, alebo štyroch snowboardov. Prednosťou nosiča je jeho kompatibilita s Thule, možnosť uzamknutia a vyťahovacia konštrukcia. Vďaka nastaviteľnej výške a šírke umožňuje nosič pripevnenie všetkých typov lyží a snowboardov, vrátane lyží s vysokým viazaním a zároveň chráni strechu vozidla pred poškriabaním. Je vybavený mäkkými gumovými príchytkami, ktoré sú k povrchu lyží veľmi šetrné. Súčasťou balenia je aj T-adaptér, ktorý vám pomôže pripevniť nosič na strechu vášho vozidla. Nosič lyží Nordrive Pro Slide je určený na pripevnenie na strešné priečniky automobilu. Jeho montáž je veľmi jednoduchá, nasadíte ho priamo do T-drážok nosných tyčí pomocou T-adaptéra. Súprava obsahuje dva kusy strešných nosičov, ktoré sú vyrobené z veľmi odolného hliníka s dlhou životnosťou. Maximálna šírka tyčí nosiča je 60 mm.

Kľúčové vlastnosti vyťahovacieho nosiča lyží Nordrive Pro Slide

  • Elegantný strešný nosič na prepravu šiestich párov lyží, alebo štyroch snowboardov
  • Možnosť uzamknutia nosiča
  • Nosič Lyží Nordrive Pro Slide je vyrobený z veľmi odolného hliníka
  • Ľahké pripevnenie na priečniky vozidla
  • T-adaptér je súčasťou balenia
  • Možnosť vytiahnutia nosiča

Parametre a špecifikácia

Upevnenie

Upevnenie Na záhradu

Preprava párov lyží

Počet párov lyží 6
Počet snowboardov 4

Vlastnosti

Funkcie Uzamykateľné

Materiál

Materiál Hliník

Farba

Farba Čierna
Kód:  ALPINA1000c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  N40016

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19