Obnoviť stránku

NOCO BOOST X GBX155

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
312,90 €

NOCO BOOST X GBX155

Štartovací zdroj NOCO BOOST X je ideálnym nástrojom na pohodlné štartovanie benzínových motorov do 10 l a naftových motorov do 8 l. Pri používaní štartovacieho zdroja oceníte jeho kompaktné rozmery, ktoré zaručia pohodlnú manipuláciu. Štartovací zdroj NOCO BOOST X je vybavený zabudovaným LED svietidlom, takže ho bez problémov môžete využiť aj v nočných hodinách. Vďaka kvalitnej lítiovej batérii je zabezpečená dlhá životnosť a napájanie sa vykonáva pomocou USB výstupu. O ochranu proti skratu a maximálnu bezpečnosť pri používaní štartovacieho zdroja NOCO BOOST X sa postará technológia Ultra Safe 2.0. Pri používaní štartovacieho zdroja oceníte aj odolnosť s certifikáciou IP65 na použitie v zlých poveternostných podmienkach.

Kľúčové vlastnosti štartovacieho zdroja NOCO BOOST X GBX155

  • Vysoká odolnosť proti prachu aj vode s certifikáciou IP65
  • Štartovací zdroj NOCO BOOST X pre benzínové motory do 10 l a naftové motory do 8 l
  • Technológia Ultra Safe 2.0 zabezpečí ochranu proti skratu aj prepólovaniu
  • Štartovací zdroj NOCO BOOST X so štartovacím prúdom 4 250 A
  • Kompaktné rozmery zaručia pohodlnú manipuláciu
  • LED svietidlo s nastaviteľnými režimami jasu
  • Štartovacia frekvencia s dĺžkou 60 sekúnd kvôli úspore batérie
  • Štartovací zdroj NOCO BOOST X s praktickou funkciou powerbanky

Kvalitná batéria s dlhou životnosťou

Štartovací zdroj NOCO BOOST X je vybavený kvalitnou lítiovou batériou, ktorá dlho vydrží na jedno nabitie. Kvôli úspore batérie pri používaní je k dispozícii 60-sekundová štartovacia frekvencia. Na jednoduché nabíjanie je k dispozícii USB výstup, vďaka ktorému je možné zariadenie využiť aj ako praktickú powerbanku. Aj napriek svojmu vysokému výkonu vyniká štartovací zdroj NOCO BOOST X kompaktnými rozmermi, takže manipulácia s ním je maximálne pohodlná.

Odolný štartovací zdroj NOCO BOOST X GBX155

Vďaka odolnosti s certifikáciou IP65 je možné štartovací zdroj NOCO BOOST X bez problémov využiť za každého počasia. Pri používaní štartovacieho zdroja oceníte praktické LED svietidlo s nastaviteľnými režimami jasu, SOS aj stroboskopom. Štartovací zdroj NOCO BOOST X disponuje technológiou Ultra Safe 2.0, ktorá ponúka spoľahlivú ochranu proti skratu aj prepólovaniu.

Parametre a špecifikácia

Výkon a nabíjanie

Max. výkon drôtového nabíjania 99 W

Výstupy

Výstupy USB-C, Konektor pre štart vozidla
Celkový počet výstupov 2

Štartovací prúd

Štartovací prúd 4 250 A

Max. objem

Max. objem benzín 10 l
Max. objem diesel 8 l

Ďalšia výbava

Ďalšia výbava Power Bank, Svietidlo
Kód:  AUPR321591
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GBX155

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03