Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NAVITEL E707 Magnetic

2,2 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
108,90 €

NAVITEL E707 Magnetic

Moderná automobilová GPS navigácia NAVITEL E707 MAGNETIC vás dostane presne tam, kam budete potrebovať. Vďaka magnetickému držiaku ju budete mať neustále na očiach, pričom vďaka 7" TFT displeju budete mať o všetkom perfektný prehľad. Displej je multidotykový a tak vám nebude robiť žiadny problém ho pohodlneovládať. Spoľahlivý operačný systém Linux zaistí plynulý chod navigácie, navyše má NAVITEL E707 MAGNETIC vo výbave veľa ďalších užitočných doplnkových funkcií, ako napr. asistenciu na jazdu v pruhoch alebo oznamovanie umiestnenia rýchlostných kamier. Tiež sa budete môcť s predinštalovanými mapamimnohých krajín vydať preskúmavať svet za hranicami nášho územia. Ak vás už nebaví neustále sa na cestách strácať, GPS navigačné zariadenie NAVITEL E707 MAGNETIC je presne pre vás.


Kľúčové vlastnosti GPS navigácie NAVITEL E707 MAGNETIC

  • Automobilová GPS navigácia
  • Inovatívny magnetický držiak na prichytenie na čelné sklo sa stará o neustále dobíjanie
  • Veľmi jednoduché dotykové ovládanie na prehľadnom 7" TFT displeji s ostrým obrazom
  • Plynulý chod GPS navigácie NAVITEL E707 MAGNETIC vďaka 800 MHz procesoru a Linux OS
  • Program Navitel Navigator zaistí vašu informovanosť o trase, napr. o obmedzeniach rýchlosti v danom úseku cesty či upozornenie na prekročenie rýchlosti
  • Ďalšie užitočné funkcie ako tri možnosti alternatívnej trasy, asistencia na jazdné pruhy, hlasové povely alebo oznamovanie umiestnenia rýchlostných kamier
  • Autonavigácia NAVITEL E707 MAGNETIC je vybavená predinštalovanými zahraničnými mapami až 43 európskych krajín a niekoľkých ďalších mimo EÚ
  • Pravidelné bezplatné aktualizácie až štyrikrát za rok

Prehľadný displej GPS navigácie NAVITEL E707 MAGNETIC

S automobilovou GPS navigáciou NAVITEL E707 MAGNETIC s veľmi moderným rozhraním vás vaše cesty dovedú do akéhokoľvek cieľa, ktorý si nastavíte. Perfektný prehľad inštrukcií o vašej jazde budete mať na kapacitnom multidotykovom displeji s ostrým obrazom. Jeho ovládanie bude pre vás ľahké a intuitívne. Pár dotykmi zvládnete úkony, ako približovanie či odďaľovanie mapy, vytváranie trás či nastavovanie navigácie. 7" TFT displej GPS navigácie NAVITEL E707 MAGNETIC disponuje rozlíšením 800 × 480.

Revolučný magnetický držiak

Jednou z hlavných predností GPS navigácie NAVITEL E707 MAGNETIC do auta je prelomový magnetický držiak, vďaka ktorému sa bude navigácia permanentne nabíjať. Prísavka na držiaku sa spoľahlivo pripevní na čelné sklo, kde budete mať cestu neustále pred očami. Prichytiť automobilovú navigáciu NAVITEL E707 MAGNETIC do držiaka je teda veľmi jednoduché a pohodlné.

Operačný systém Linux zaistí stabilný chod navigácie NAVITEL E707 MAGNETIC

Stabilnú funkčnosť GPS navigácie NAVITEL E707 MAGNETIC zaisťuje procesor s výkonom 800 MHz. Autonavigácia je doplnená o výkonný operačný systém Linux, ktorý sa postará o to, aby bol chod navigácie plynulý, bez zbytočného zasekávania, ktoré si väčšinou na ceste nemôžete dovoliť tolerovať.

Informácie o vašej trase z prvej ruky

S automobilovou GPS navigáciou NAVITEL E707 MAGNETIC sa už žiadny vodič nebude musieť báť, že zíde z trasy. Navigácia NAVITEL E707 sa postará o to, aby ste všetky potrebné informácie dostali včas. Navigácia vám ponúkne napr. tri alternatívne trasy, asistenciu na jazdné pruhy, hlasové povely alebo vám dokonca bude kvôli prehľadu aj oznamovať rýchlostné kamery na trase. Tiež budete informovaní o akýchkoľvek obmedzeniach rýchlosti na rôznych úsekoch cesty vďaka programu Navitel Navigator. Ak začnete prekračovať rýchlosť, GPS navigačné zariadenie NAVITEL E707 MAGNETIC vás na to upozorní.

Za hranice s automobilovou GPS navigáciou NAVITEL E707

Nemusíte sa obmedzovať len na Slovenskú republiku, ale budete môcť vyraziť tiež na preskúmavanie cudzích krajín za hranicami. S navigáciou NAVITEL E707 MAGNETIC sa nestratíte nikde. Dostala totiž do výbavy balíček predinštalovaných máp, s ktorými sa môžete vydať do 43 európskych krajín, ďalej do Bieloruska, Kazachstanu, Ruska a Ukrajiny. K tomu sú mapy pravidelne aktualizované až štyrikrát do roka a za túto službu nič navyše neplatíte. Tak hor sa na výlet!


Obsah balenia automobilovej GPS navigácie NAVITEL E707 MAGNETIC

  • Osobné navigačné zariadenie NAVITEL E707 MAGNETIC
  • Magnetický držiak na čelné sklo
  • Stylus na resetovacie tlačidlo
  • Adaptér do auta 12/24 V
  • Mini USB kábel
  • Používateľská príručka
  • Záručný list

Parametre a špecifikácia

Druh navigácie

Určenie Auto, Nákladné auto, Autobus

Vlastnosti

Uhlopriečka 7 " (17,78 cm)
Maximálne rozlíšenie 800 × 480 px
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Vnútorná pamäť 8 GB

Funkcie

Výbava Dotykový displej
Funkcie Mapy ČR + Európa, Radenie do jazdných pruhov, Databáza radarov, Doživotná aktualizácia máp

Mapy

Mapy Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Island, Taliansko, Kazachstan, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Ostrov Man, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Ukrajina, Vatikánsky mestský štát

Lokalizácia

Jazyk hlásenia Angličtina, Čeština, Francúzština, Maďarčina, Nemčina, Poľština, Ruština, Slovenčina, Španielčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština, Poľština, Španielčina, Taliančina, Chorvátčina, Bulharčina, Estónčina, Turečtina, Litovčina, Ruština, Lotyština, Gréčtina, Dánčina, Fínština, Holandština, Nórčina, Portugalčina, Švédčina, Rumunčina, Čínština, Indonézština, Japončina, Srbčina, Ukrajinčina

Hmotnosť

Hmotnosť 248 g

Rozmery

Šírka 132 mm
Výška 89 mm
Hĺbka 17,5 mm
Kód:  PP7110d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  Navitel E707 Magnetic
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13