Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

NANOSILIKON na gumové tesnenia aplikátor 170 ml

4,6 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 5,09 €/ks
Pri kúpe 2 ks 4,69 €/ks
Pri kúpe 3 ks 4,30 €/ks
Pri kúpe 4 ks 3,90 €/ks
Pri kúpe 5 a viac ks 3,52 €/ks

NANOSILIKON na gumové tesnenia aplikátor 170 ml

Nanosilikol je špičkový prípravok určený na gumové tesnenia, ktoré konzervuje a bráni primŕzaniu tesnenia. Skvele ho využijete napr. pri aplikácii vo dverách automobilu. To všetko vďaka jedinečnej technológii NANO+. Prípravok je ešte vylepšený o obsah silikónov a organických zlúčenín.
Vďaka tomu dokonale rieši problém s primŕzaním gumového tesnenia k dverám. Ideálne je aplikovať Nanosilikol ihneď po umytí vozidla v mrazových teplotách. Chráni všetky gumové tesnenia a zabraňuje starnutiu, praskaniu a obnovuje povrch, čím predlžuje ich životnosť. Použitie je jednoduché pomocou aplikátora s hubkou.

Unikátna technológia NANO+

NANO+ je vysoko pokročilá technológia aplikácie nanočastíc kremíka a striebra. Nanočastice pôsobia na molekulárnej úrovni, prenikajú hlboko do štruktúry čistených súčastí a vytvárajú na podklade neviditeľný trojvrstvový povlak. Technológia NANO+ umožňuje dosiahnutie zmnohonásobeného javu odpudzovania častíc vody, prachu a všetkých nečistôt. Vzniká efekt lotosového kvetu, ktorého výsledkom je samočistenie. NANO+ je technológia priaznivá pre alergikov. Má fungicídne a dezodoračné účinky. Aktivita iónov striebra zabíja škodlivé baktérie.

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 0,17 l (170 ml)

Použitie

Použitie Gumy a tesnenie

Balenie

Balenie V tube

Vlastnosti

Zloženie maziva Silikónové
Typ maziva Vazelína
Použitie maziva Na gumu
Kód:  AUPR011
Produktové číslo:  am00487

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17