Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

N-COM BX1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

N-COM BX1

Niekto má rád počas jazdy na motorke ticho a kľud, iný si radšej vypočuje hudbu, rádio alebo sa porozpráva s priateľom idúcim v tesnej blízkosti, či s rodinou doma. Nech už to je ako chce,   Intercom N-COM BX1 je tu preto, aby vám vašu cestu na motorke spríjemnil. Intercom je určený všetkým jazdcom, ktorí vyžadujú predovšetkým vysokú kvalitu. 

Kľúčové vlastnosti

  • Intercom N-COM B3 na konferenčný hovor dvoch jazdcov
  • Bluetooth s dosahom až 500 m
  • Možnosť prepojiť s telefónom a GPS navigáciou
  • FM rádio s pamäťou na 6 staníc + MP3 prehrávač
  • Aplikácia N-Com App pre Android, iPhone
  • Jednoduchá a rýchla inštalácia
  • Ergonomický dizajn na jednoduché ovládanie

Jedinečný spoločník na cesty

Intercom N-COM B3 slúži predovšetkým na konferenčný hovor dvoch jazdcov. Na to, aby mohol fungovať, je vybavený technológiou Bluetooth s dosahom 500 metrov vo voľnom teréne bez prekážok. To zabezpečuje komunikáciu s inými N-COM súpravami. Bluetooth poslúži aj na spárovanie intercomu s mobilným telefónom či GPS. Túto funkciu využijete naplno, keď si do mobilu stiahnete exkluzívnu aplikáciu N-Com. Vďaka nej budete môcť počúvať hudbu z telefónu alebo rádia. Aplikácia dovoľuje aj telefonovať.

Spríjemnite si cestu hudbou

Počúvanie hudby a rádia si užijete aj bez nutnosti prepojenia s telefónom. K dispozícii je v intercome aj FM rádio s RDS a možnosťou uloženia 6 staníc. Intercom môžete prostredníctvom AUX vstupu prepojiť s MP3 prehrávačom a vypočuť si tak svoje obľúbené skladby.

Ergonomický dizajn na jednoduchú obsluhu

Inštalácia tohto produktu nie je žiadna veda. Je jednoduchá, používateľsky nenáročná a zaberie len niekoľko minút. V balení nájdete všetko, čo na ňu potrebujete. Pohodlie prilby sa inštaláciou intercomu nezmení a aerodynamika taktiež zostane nenarušená. Výrobca myslel aj na jednoduché ovládanie, preto je intercom ergonomicky dizajnovaný s cieľom zabezpečiť jednoduchú obsluhu aj v rukaviciach. Prístroj navyše disponuje automatickým ON-OFF systémom, ktorý šetrí batériu. Jeho zmyslom je detekovať pohyb. V prípade, že stojíte dlhšie ako 30 sekúnd, intercom sa vypne. Vo chvíli, keď sa znova rozhýbete, intercom ožije. 

Kompatibilný s prilbami X-lite:

X-1003
X-1002
X-702 GT
X-702
X-701
X-661
X-603
X-602
X-551
X-403
X-402 GT
X-402

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Dosah

Maximálny dosah 0,5 km

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie funkcie Mobilná aplikácia, FM rádio, redukcia šumu

Počet zariadení

Max. počet zariadení 2
Kód:  AUPR00803
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04