Obnoviť stránku

Motorové oleje MOTUL

Oleje motúľ

Motorové oleje Motul – kvalita a spoľahlivosť na prvom mieste

Motul je špičková francúzska firma s dlhoročnou tradíciou vyrábajúca motorové oleje. Už od založenia v roku 1853 berie motorové oleje ako harmonické spojenie vedy a umenia a vďaka viac ako 170 rokom skúseností sa môže pýšiť motorovými olejmi, ktoré určujú trendy. Medzi jej najväčšie úspechy sa rozhodne zaraďuje výroba prvého úplne syntetického oleja 300V v roku 1971, ktorý dodnes inšpiruje výskum a vývoj firmy Motul. Preto je dodnes preferovanou značkou každodenných aj profesionálnych vodičov. Doprajte svojmu vozidlu to najlepšie s olejmi Motul.

Motul 5100

Vynikajúce motorové oleje Motul pre každého

Motul sa chváli širokým výberom motorových olejov pre veľké množstvo vozidiel, osobných automobilov a motocyklov. Väčšina radov dnes pokračuje v stopách legendárneho oleja 300V a vďaka neustálemu vývoju sa môžete tešiť na maximálnu spoľahlivosť prekonávajúcu požiadavky samotných výrobcov automobilov. Motul ponúkne aj oleje vyrobené inovatívnou technológiou Technosyntézy®, ktorá perfektne skĺbi syntetické a minerálne suroviny.

Motorové oleje Motul pre automobily

Motorové oleje Motul pre automobily už niekoľko rokov žnú vynikajúce recenzie od mechanikov a celého spektra vodičov. Všetky ich rady dosahujú medzinárodné štandardy a sú schválené mnohými výrobcami automobilov. Motorové oleje Motul zaručia vášmu motoru maximálnu ochranu a minimálnu tvorbu usadenín. Zároveň poskytujú motoru oveľa dlhšie premazanie ako konkurencia, čím znižujú spotrebu a predlžujú životnosť vozidla.

Motul olej
Oleje Motul

Motorové oleje Motul pre motocykle

Na svoje si s olejmi Motul prídu nielen majitelia cestných a terénnych motocyklov, ale aj vodiči skútrov – v portfóliu pritom nájdete mazadlá pre dvojtaktné aj štvortaktné motory. Všetky motorové oleje Motul pre motocykle oslovia nekompromisným výkonom a výbornou ochranou na predĺženie života motora. Dôjdite do svojho cieľa bezpečne bez ohľadu na podmienky jazdy, so správnym olejom bude váš motor spoľahlivejší.

Spresniť parametre
43 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06