Obnoviť stránku

Motorové oleje ELF

Motorové oleje Elf

Motorové oleje Elf – pre lepšiu budúcnosť vašich motorov

Motorové oleje Elf sú vyrobené modernou syntetickou technológiou Elf a patria medzi vysoko výkonné a kvalitné mazivá. Ideálne sú najmä pre motory najnovších osobných a ľahkých úžitkových vozidiel. Čistota motorového oleja Elf spoľahlivo ochráni váš motor a zníži emisie. Navyše znižujú aj spotrebu paliva, čo oceníte najmä na dlhých cestách. Značka Elf vyniká najmä svojou mimoriadnou oxidačnou stálosťou a podľa testu TU3 presahuje požadované výkonnostné hodnoty v porovnaní s ostatnými.

Motorové oleje Elf pre automobily

Motorové oleje Elf pre automobily sa rovnajú kvalite

Aby váš miláčik spokojne fungoval, sú tu motorové oleje Elf pre automobily. Kvalitné syntetické oleje spĺňajú množstvo certifikácií a zaistia, že sa vášmu motoru pri pravidelnej výmene oleja nič nestane. Syntetický motorový olej Elf 5W-40 sa môže v zimných teplotách pýšiť prúdením ako olej s viskozitou 5 a zároveň ako olej s viskozitou 40 pri bežnej prevádzkovej teplote.

Motorové oleje Elf pre motorky poskytujú slobodu

Motorové oleje Elf pre motorky patria medzi špičku vo svojej kategórii. Znižujú preklzávanie spojky a garantujú vysoké mazacie výkony. Spoločnosť Elf ponúka najnovšiu generáciu hospodárnych mazív, ktoré sú vyrobené pomocou moderných technológií. To všetko s jedným cieľom. Aby ste sa mohli spolu s vaším miláčikom bezstarostne preháňať krajinou a zažívať absolútnu slobodu na cestách.

Motorové oleje Elf pre motorky
Motorové oleje pre lode a člny

Na motorové oleje Elf pre lode a člny sa môžete spoľahnúť

Či už sa plavíte po mori alebo po jazere, na motorové oleje Elf pre člny a lode sa môžete vždy spoľahnúť. Tieto oleje zvládnu aj výkonné motory a vysoké počty otáčok. Nemusíte sa báť, že by ste skončili opustení uprostred vodnej plochy. Motorové oleje Elf vás podržia.

Spresniť parametre
27 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07