Obnoviť stránku

Motorové oleje CASTROL

Motorový olej Castrol

Vysokovýkonné motorové oleje Castrol

Castrol je britská ropná spoločnosť, ktorá sa zameriava na predaj vysokokvalitných priemyselných a automobilových mazív a olejov. Motorový olej Castrol je veľmi výkonný a viac ako 120 rokov zaujíma silné postavenie na trhu. V súlade s poslaním firmy je navyše vyrábaný s dôrazom na dlhodobú udržateľnosť a obmedzovanie uhlíka. V týchto oblastiach spolupracuje Castrol s overenými partnermi.

Motorový olej Castrol 5W-30

Motorové oleje Castrol pre automobily

Castrol ponúka širokú škálu vysokokvalitných motorových olejov pre automobily. Každý motorový olej Castrol je vyrobený v súlade so záujmom spoločnosti o udržateľnosť. V rámci základného delenia rozlišujeme plne syntetický a polosyntetický motorový olej, ďalej zohráva úlohu viskozita. Najpopulárnejší je motorový olej Castrol 5W-30.

Motorové oleje Castrol pre motorky

Súčasťou širokej ponuky spoločnosti Castrol sú aj motorové oleje pre motocykle. Aj tu sa stretnete so zameraním na kvalitu a dlhodobú udržateľnosť. Motorové oleje pre motorky delíme na plne syntetické, polosyntetické a minerálne, podrobnejšia segmentácia potom zahŕňa širokú škálu rôznych vlastností a viskozít.

Motorový olej Castrol
Motorový olej Castrol

Motorové oleje Castrol pre záhradnú techniku a píly

Castrol myslí aj na záhradnú techniku, pre ktorej chod je olej potrebný. Motorový olej Castrol predstavuje stávku na istotu, či už ide o kosačky, krovinorezy alebo motorové píly. Medzi hlavné parametre opäť patrí druh, viskozita a zloženie oleja. Ponuka firmy Castrol je natoľko obsiahla, že si vyberie aj ten najnáročnejší zákazník.

Spresniť parametre
64 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17