Obnoviť stránku

MOTOROLA TLKR T60

4,6 30 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MOTOROLA TLKR T60

Plne vybavené, štýlové a odolné vysielačky TLKR T60, pripravené na dobrodružstvo v outdoorových prostrediach a podmienkach.S dosahom až 8 km vo voľnom priestore vás udržia v kontakte nielen pri potulkách prírodou, ale môžu dobre poslúžiť aj doma pre stráženie detí.Vysielačka T60 Walkie Talkie pracuje na voľných, neplatených frekvenciách.K dispozícii máte 8 rádiových kanálov, praktický je tiež LCD displej a klip na opasok.Pripravený je aj konektor pre pripojenie headsetu.Vyberať si môžete z piatich vyzváňacích tónov.Set obdržíte s nabíjačkou a nabíjacím dokom pre obe vysielačky.
Parametre a špecifikácie:
PMR446 radios - bezplatné pásmoDosah až 8km vo voľnom priestore (V zástavbe sa môže výrazne líšiť)Bezplatné volaniaDobíjacie batérie NiMH súčasťou balenia8 rádiových kanálov + 121 kódovFunkcie Scan, Monitor, vox, Timer, Auto aquelch,Auto power offMožnosť použitia headsetu (headset nie je súčasťou balenia)5 vyzváňacích tónovFunkcie monitorovania miestnostiLCD displej s podsvietenímKlip na opasokMožnosť napájanie 4x AAA alkalická batéria pre každú vysielačku (nie je súčasťou balenia)Doba prevádzky pri použitie NiMH batérií až 16 hodín
Rozmery:
5,5 x 16,5 x 3,0 cm
Hmotnosť:
103 g (bez batérií)
Obsah balenia:
2x vysielačka
2x klip na opasok
2x nabíjacie batérie NiMH
1x nabíjačka
1x nabíjacia stanica pre dve vysielačky
Návod na použitie

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Dosah vysielačky 8 km
Počet kanálov 8
Typ batérie AAA
Počet batérií 4 ks
Kód:  ZD252h4
Produktové číslo:  P14MAA03A1BD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16