Obnoviť stránku

Modula Wego 500 Antracit

Doprava
zadarmo
394,01 €

Modula Wego 500 Antracit

Už dlho premýšľate nad tým, že svoju autovýbavu konečne doplníte o kvalitný a dostatočne priestranný strešný box, do ktorého sa vojdu kufre nielen v lete, ale aj v zime? Strešný box Modula Wego 500 Antracit vyrieši všetky starosti s nadbytočnou batožinou! Čo do rozmerov má strešný box 36 × 84 × 198 cm. Vďaka solídnemu objemu 500 l doň naskladáte batožinu celej rodiny a k tomu napríklad kočík, lyže aj snowboard. a k tomu pokojne bežky, lyže, snowboard plus kočík. Takže vám zostane nový priestor v kufri či vnútri auta.

Kľúčové funkcie strešného boxu Modula Wego 500 Antracit

  • Bezpečný strešný box na zámok
  • Jednoduché obojstranné otváranie
  • Centrálny zámok zaistí bezpečné uzamknutie celej schránky
  • Hmotnostná kapacita 75 kg
  • Rozmery strešného boxu: 36 × 84 × 198 cm
  • Objem predstavuje 500 l
  • Na zhotovenie bol vybratý materiál, ktorým je plast
  • Celkový dojem boxu na auto utvára antracitová farba

Modula Wego 500 Antracit je multifunkčný strešný box pre celú vašu rodinu

Maximálne zaťaženie strešného boxu Modula môže byť až 75 kg, zároveň všetok náklad, ktorý v boxe máte, zostane vždy a všade úplne v suchu najmä vďaka telu z ľahkej a odolnej plastovej konštrukcie. Tiež preto možno pripevniť tento typ od výrobcu Modula než napočítate do troch na bežne dostupné priečniky. Vstavaný centrálny zámok sa postará o bezpečné uzamknutie celej schránky. Efektívny prístup k batožine vnútri vám sprostredkuje praktické otváranie po oboch stranách. Dokonalý dojem dotvára antracitová farba strešného boxu Modula Wego 500 Antracit, ktorá iste nenaruší štýl ani vášho automobilu.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a objem

Objem 500 l
Dĺžka 198 cm
Šírka 84 cm
Výška 36 cm

Spôsob otvárania

Spôsob otvárania obojstranné

Vlastnosti

Nosnosť 75 kg
Materiál Plast
Farba antracitová
Výbava centrálny zámok
Kód:  AUPR65682
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8051406426064

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16