Obnoviť stránku

Mobil 1 Racing 4T 15W-50, 1 l

4,5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

Mobil 1 Racing 4T 15W-50, 1 l

Špičková ochrana motora motocykla

Vysokokvalitný motorový olej Mobil 1 Racing 4T je určený pre štvortaktné motocyklové motory, slúžiace na dosiahnutie vysokého výkonu. Základ oleja tvoria vysokokvalitné syntetické zložky a komplex kvalitných prísad, ktoré poskytujú motoru mimoriadne čistiace schopnosti, špičkovú ochranu proti opotrebovaniu a účinnú antikoróznu ochranu. Olej je vhodný na celoročné použitie a obstojí aj v náročných podmienkach na cestách aj na pretekárskych tratiach.


Výhody motorového oleja Mobil 1 Racing 4T 15W-50

  • Optimálne trecie charakteristiky
  • Výborná ochrana proti opotrebovaniu
  • Mimoriadna teplotná stabilita a odolnosť voči oxidácii
  • Mimoriadne vlastnosti pri nízkych teplotách
  • Účinná ochrana proti korózii
  • Úspešnosť overená pri motocyklových pretekoch
  • Objem 1 liter

Obstojí aj v extrémnych podmienkach

Olej Mobil 1 Racing 4T 15W-50 je určený na mazanie štvortaktných vysokovýkonných motocyklových motorov. Vďaka obmedzeným trecím stratám dochádza k celkovému zlepšeniu chodu motora a zníženiu spotreby paliva. Účinné mazanie pri nízkych teplotách uľahčuje štartovanie motora, jeho rýchle premazanie a menšie zaťaženie elektroinštalácie.


Séria motorových olejov Mobil 1

Mobil je popredná svetová značka výrobcov syntetických motorových olejov, ktoré poskytujú najvyššiu kvalitu a ochranu motorovému vozidlu. Pri výrobe olejov sú použité špičkové suroviny, ktoré sú zárukou mimoriadnej kvality výrobkov. Mobil 1 spĺňa aj tie najťažšie záťažové testy požadované v automobilovom priemysle, pretože motorom poskytuje nadštandardnú ochranu aj v tých najnáročnejších podmienkach.

Parametre a špecifikácia

Viskozita oleja

Druh oleja

Typ motora 4-taktný
Druh oleja Syntetický
Primárne použitie oleja Motocykle

Objem balenia

Objem balenia 1 l

Ďalšie vlastnosti

Longlife Nie
API špecifikácia JASO MA/MB, JASO MA-2, SH
Kód:  AUPR00565
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  142819
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03