Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Mobil 1 10W-60, 5 l

5 3 hodnotení
47,90 €

Mobil 1 10W-60, 5 l

Špičková ochrana starších motorov

Mobil 1 10W-60 je plne syntetický motorový olej, ktorý je navrhnutý pre špecifické požiadavky starších automobilov s viac ako 150 000 najazdenými kilometrami. Tento olej je tiež vhodný pre mimoriadne viskózny motorový olej. Patentovaná zmes ultra výkonných syntetických olejov, ktoré sú obohatené o starostlivo vyvážený systém prísad, zaisťuje dlhodobú ochranu motora vozidla a predĺženie jeho životnosti.


Výhody motorového oleja Mobil 1 10W-60

  • Predlžuje životnosť automobilu
  • Znižuje tvorbu kalov a udržuje motor čistý
  • Vyššia viskozita znižuje spaľovanie oleja starších motorov
  • Chráni aj opotrebované motory staršieho typu
  • Špeciálna prísada chráni tesnenie a zabraňuje úniku oleja
  • Vysokovýkonné základové oleje prispievajú k celkovej ochrane proti opotrebeniu
  • Objem 4 litre

Obstojí aj v extrémnych podmienkach

Mobil 1 10W-60 je navrhnutý tak, aby poskytoval vynikajúcu ochranu starším motorom vďaka zosilnenej hrúbke olejového filmu. Je vhodný pre väčšinu typov starších vozidiel, vrátane zážihových a vznetových motorov. Jeho použitie zahŕňa takmer všetky prevádzkové podmienky, od ľahkých až po extrémne. Vyšší obsah protioderových aditív navyše chráni opotrebované motory.


Séria motorových olejov Mobil 1

Mobil je popredná svetová značka výrobcov syntetických motorových olejov, ktoré poskytujú najvyššiu kvalitu a ochranu motorovému vozidlu. Pri výrobe olejov sú použité špičkové suroviny, ktoré sú zárukou mimoriadnej kvality výrobkov. Mobil 1 spĺňa aj tie najťažšie záťažové testy požadované v automobilovom priemysle, pretože motorom poskytuje nadštandardnú ochranu aj v tých najnáročnejších podmienkach.

Parametre a špecifikácia

Viskozita oleja

Druh oleja

Druh oleja Syntetický
Primárne použitie oleja Osobné automobily

Objem balenia

Objem balenia 5 l

Ďalšie vlastnosti

Longlife Nie
API špecifikácia CF, SL, SM, SN
ACEA špecifikácia A3, B3, B4

Firemné normy

Firemné normy Mercedes-Benz MB 229.1
Kód:  AUPR00542
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5000225

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08