Obnoviť stránku

Metabond DPFCC 250 ml

4,3 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
13,90 €

Metabond DPFCC 250 ml

Metabond DPFCC je prípravok pre vozidlá jazdiace na naftu. Ide o čistiacu a regeneračnú prísadu, ktorá sa postará o filter pevných častíc. Použitím tohto prípravku docielite menšieho počtu sadzí vo filtri pevných častíc a regenerácie filtra. Taktiež dôjde k nižšiemu opotrebovaniu motora a eliminácii straty výkonu kvôli nedokonalému spaľovaniu sadzí. Prípravok ďalej znižuje emisie častíc a celkovo čistí a zefektívňuje palivový systém. Ide o veľmi jednoduchý spôsob dlhodobej údržby vášho vozidla.

Kľúčové vlastnosti prípravku Metabond DPFCC 250 ml

  • Prípravok Metabond DPFCC je určený pre vozidlá na naftu
  • Predlžuje životnosť filtra pevných častíc
  • Dlhodobo udržiava palivový systém čistý
  • Zaistí regeneráciu filtra pevných častíc pri nízkej teplote
  • Prípravok tiež znižuje emisie častíc

Objem:
250 ml

Použitie:
Použitie tohto výrobku je obzvlášť dôležité pre vozidlá používané v mestskej prevádzke na krátke vzdialenosti! Pred tankovaním paliva nalejte obsah fľaše do palivovej nádrže. Odporúčame používať nepretržite, aspoň pri každom piatom tankovaní. S pridanou prísadou ujdite pred ďalším tankovaním nepretržite najmenej 30 – 50 km.

Upozornenie:
Nepoužívať pri prevádzke na čisté biodieselové palivo. Pri zmiešaní minerálnej a biodieselovej pohonnej hmoty sa smie použiť len vtedy, ak nie je pomer biodieselovej zložky vyššej ako 10 %. Celý obsah pridajte pred tankovaním paliva do nádrže. Balenie ošetrí 40 – 60 litrov motorovej nafty. Vhodné použiť spoločne s aditívom Metabond Megasel.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 0,25 l (250 ml)

Určenie

Určenie Nafta
Motor Diesel

Sezóna

Sezóna Zimná, Letná

Typ

Typ aditíva Čistič DPF

Vlastnosti

Vlastnosti Rozpúšťanie usadenín
Kód:  AUPR281617
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5999860776000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07