Obnoviť stránku

Metabond CLEAR – tekuté stierače

5 1 hodnotení
23,90 €

Metabond CLEAR – tekuté stierače

Jazda v daždivom počasí rozhodne nie je veľmi príjemná. Dovybavte sa preto praktickými tekutými stieračmi Metabond Clear, ktoré zvyšujú účinnosť klasických stieračov. Vysoko účinný prostriedok na báze nanotechnológie má samočistiaci účinok, tzv. efekt lotosového kvetu, kedy sa voda zabalí do guľôčok a pri vyššej rýchlosti na seba nabaľuje špinu a odteká zo skla. Veľkou výhodou je fakt, že prípravok na povrchu vytvorí tenkú vysoko hydrofóbnu vrstvu bez lomu svetla a mastného filmu a pri prevádzkovaní vozidla vám tak nebude nijako kaziť prehľad nad vozovkou.

Kľúčové vlastnosti tekutých stieračov Metabond Clear

  • Tekuté stierače na ošetrenie čelných skiel od spoločnosti Metabond
  • Sklenené povrchy sa stávajú vodoodpudivými
  • Vysoko účinný prostriedok na báze nanotechnológie
  • Zlepšenie viditeľnosti v daždivom počasí
  • Zaručené zvýšenie účinnosti stieračov
  • Nanesená vrstva napomáha ľahkému odstráneniu ľadu a snehu
  • Životnosť vrstvy je 12 mesiacov alebo 20 000 km
  • Jednoduchá a rýchla aplikácia

Dlhá výdrž tekutých stieračov Metabond Clear

Príjemným benefitom je potom aj veľmi jednoduché následné čistenie a dokonca aj odstraňovanie ľadu a námrazy v zimných mesiacoch. Skvelé, že? Používateľa určite poteší dlhá životnosť vrstvy až 12 mesiacov alebo 20 000 km. Vyskúšajte sami tento skvelý produkt Metabond Clear a jeho veľmi jednoduchú a rýchlu aplikáciu. Výsledkom budete rozhodne prekvapení.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Autosklá
Kód:  AUPRA4680
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8591686907025

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02