Obnoviť stránku

MENABO Mania 580 DUO ABS čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MENABO Mania 580 DUO ABS čierny

Hľadáte pre svoj cestovateľský komfort priestranný a spoľahlivý úložný strešný box na auto, do ktorého môžete naložiť batožinu všetkých členov bez ohľadu na to, či veziete lyže alebo kempovaciu výbavu? Autobox MENABO Mania 580 DUO ABS čierny je určite ten pravý pre vás! Vďaka uspokojivým mieram 225 cm × 89 cm × 36 cm a tiež peknému objemu 580 l doň zabalíte všetko potrebné na dovolenku a k tomu napríklad snowboard, lyže, kočík aj paddleboard, a vy tak budete mať hneď dostatok priestoru vnútri.

Strešný box MENABO Mania 580 DUO ABS čierny je priestranný na zimu aj na leto

Maximálne možné zaťaženie strešného boxu MENABO Mania 580 DUO ABS čierny dosiahne príjemných 75 kg, navyše všetok obsah, ktorý ste do boxu uložili, prežije aj nepriazeň počasia úplne v bezpečí, a to najmä vďaka škrupine z ľahkého, ale veľmi odolného plastu. A teda tiež primontujete strešný box MENABO Mania 580 DUO ABS čierny ľahko a bez námahy na bežné strešné nosiče. Jednoduchý prístup k obsahu boxu vám sprostredkuje otváranie z oboch strán. Celkový dojem dotvára samotná čierna farba boxu na auto MENABO Mania 580 DUO ABS čierny, ktorá nenásilne doladí štýl aj vášho automobilu.

Podstatné rysy boxu na strechu auta MENABO Mania 580 DUO ABS čierny

  • Autobox vybavený zámkom
  • Pohodlné obojstranné otváranie
  • Nosnosť 75 kg a využiteľný priestor 580 l
  • Rozmery (d × š × v): 225 cm × 89 cm × 36 cm

Parametre a špecifikácia

Rozmery a objem

Objem 580 l
Dĺžka 225 cm
Šírka 89 cm
Výška 36 cm

Spôsob otvárania

Spôsob otvárania obojstranné

Vlastnosti

Nosnosť 75 kg
Materiál Plast
Farba čierna
Kód:  AUPR19328
Produktové číslo:  000035600000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12