Obnoviť stránku

MENABO HIMALAYA

4,4 3 hodnotení
90,90 €

MENABO HIMALAYA

Kvalitný a veľmi praktický nosič Menabo Himalaya na lyže predstavuje ideálny prostriedok ako bezpečne prepravovať lyže. Nosič veľmi jednoducho pomocou dvojitých magnetických plôch upevníte na strechu auta a potom vám už nič nebude brániť vyraziť na cestu. Konštrukcia nosiča je odolná a masívna, takže sa nemusíte báť poškodenia ani pri tej najnáročnejšej ceste.

Kľúčové vlastnosti

  • Priestor na viazanie je 19,5 cm
  • Maximálna šírka upevnených lyží je 10 cm
  • Dvojitá magnetická plocha
  • Uzamykací

Jednoduchá montáž

Vďaka širokej a krátkej konštrukcii ho možno použiť na vozidlá so sklopenou strechou. Nespornou výhodou sú magnetické úchyty, vďaka ktorým nie je potrebné žiadne náradie na montáž. Nemožno ich však upnúť na autá so strešným oknom a sklenenou, profilovanou alebo hliníkovou strechou.

Parametre a špecifikácia

Upevnenie

Upevnenie Magnetické

Preprava párov lyží

Počet párov lyží 2
Počet snowboardov 0

Vlastnosti

Funkcie Uzamykateľné

Materiál

Materiál železo

Farba

Farba Čierna
Kód:  AUPR4088
Záruka: 12 mesiacov
Produktové číslo:  MEN7800

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17