Obnoviť stránku

Meguiar's Triple Duty Detail Brush – detailingová kefka s tromi typmi štetín

13,75 €

Meguiar's Triple Duty Detail Brush – detailingová kefka s tromi typmi štetín

Detailingová kefka na čistenie mnohých typov povrchov v interiéri aj exteriéri auta! Tri typy a dĺžky štetín na prácu v každom zákutí, to je Meguiar's Triple Duty Detail Brush!

Nie všetky miesta v aute sú ľahko dostupné, ale keď ich potrebujete zbaviť prachu a nečistôt, nič vám neposlúži lepšie, než kvalitná a šikovná kefka! A presne to je Meguiar's Triple Duty Detail Brush! Dve dĺžky, dve tvrdosti a tri druhy usporiadania štetín a tisíce využití! To je detailingová kefka Meguiar's!

Tmavé, dlhšie vlákna – stredne jemné syntetické vlákna na čistenie nečistôt, zaschnutých škvŕn a pod., vhodné na textilné aj netextilné povrchy v kombinácii s vaším obľúbeným čističom.

Svetlé, kratšie vlákna – tvrdšie syntetické vlákna na čistenie tých najodolnejších nečistôt a škvŕn v kombinácii s vaším obľúbeným čističom.

Kľúčové vlastnosti kefy na umývanie áut Meguiar's Triple Duty Detail Brush

  • Detailingová kefka: ideálna na čistenie úzkych a ťažko dostupných zákutí
  • Kefka 3 v 1: dve dĺžky, dve tvrdosti, tri odlišné usporiadania na vyčistenie všetkých znečistených miest
  • Rôzne dĺžky vlákien: odlišné dĺžky umožnia čistiť medzery a priestory v rôznych veľkostiach a hĺbkach, aby ste nemuseli používať viac nástrojov, než je nutné
  • Malé rozmery: kefka meria na dĺžku iba 18 cm, takže sa s ňou pohodlne zmestíte aj do tých najmenších škár a priestorov
  • Precíznosť: ani tie najmenšie a najhoršie dostupné miesta už nebudú mať šancu udržať nečistoty a vy posuniete detailing svojho alebo zákazníkovho vozidla na absolútne špičkovú úroveň aj do tých najmenších detailov

Technické parametre

  • Celková dĺžka štetca: cca 18 cm
  • Dĺžka štetín: tmavé cca 13 mm, svetlé cca 6 mm
  • Štetiny: syntetické
  • Použitie: interiér, exteriér, motorový priestor
  • Materiál tela: plast (neobsahuje žiadne kovové časti! )

Naša spoločnosť Escape6 s. r. s.r.o. je výhradným dovozcom špičkovej americkej autokozmetiky Meguiar' s do Českej republiky a na Slovensko.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Palubná doska, Čalúnenie a poťahy

Použitie kefy

Použitie kefy Rukou
Kód:  AUPR330492
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  X1130

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16