Obnoviť stránku

MEGUIAR'S Synthetic X-Press Spray Wax, 3,78 l

65,20 €

MEGUIAR'S Synthetic X-Press Spray Wax, 3,78 l

Doprajte svojmu autu perfektnú ochranu v podobe vysoko kvalitných voskov od spoločnosti MEGUIAR'S. Tento tzv. rýchly vosk je najrýchlejšou metódou, ako dodať karosérii vášho vozidla ochranu, ktorá vytrvá aj dlhé týždne. Pri výrobe voskov Ultimate bola použitá unikátna zmes hydrofóbnych polymérov, ktoré vytvárajú odolnú ochrannú vrstvu na povrchu laku a pomáha z neho odpudzovať vodu a nečistoty.

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektná ochrana laku na karosérii aj iných materiáloch
  • Odpudzovanie vody a nečistôt
  • Vysoký lesk
  • Rekuté prevedenie

Výborný vizuálny efekt

Jedinečné zloženie tohto vosku vytvára luxusný mokrý lesk, prehĺbi farbu tmavých lakov a rozžiari laky svetlé. V kombinácii s možnosťou aplikácie na kovových aj chrómových dieloch, bicykloch a doplnkoch, čírych plastoch alebo skle, sa stáva dokonalým pomocníkom pre vaše vozidlo.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Karoséria

Objem

Objem 3,78 l (3 780 ml)

Typ autovosku

Skupenstvo Tekutý
Zloženie Syntetický
Kód:  AUPR4311
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  D15601
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04