Obnoviť stránku

Meguiar's Surface Prep – prípravok na odmastenie, údržbu a posúdenie stavu laku, 3,78 l

64,98 €

Meguiar's Surface Prep – prípravok na odmastenie, údržbu a posúdenie stavu laku, 3,78 l

Chcete, aby vaše auto bolo vždy stopercentne vyleštené? Z toho dôvodu hľadáte autokozmetiku, ktorá je vysoko kvalitná a zároveň ju možno jednoducho aplikovať aj v domácich podmienkach? Potom by vám v garáži nemal chýbať prípravok Meguiar's Surface Prep. Je to univerzálny výrobok na odmasťovanie, údržbu a hodnotenie stavu náteru. Bude vám dobre slúžiť počas celého procesu renovácie a leštenia, pretože odstraňuje nečistoty a prach, odstraňuje zvyšky leštidla a vosku, odmastí povrch a pripraví ho na nanesenie vosku, tmelu, náteru a keramickej ochrany alebo na lakovacie opravy. Účinný prípravok Meguiar's Surface Prep nepoškriabe a ľahko sa s ním pracuje. 

Kľúčové vlastnosti súpravy autokozmetiky Meguiar's Surface Prep

  • Výrobok je určený na odmasťovanie, údržbu a hodnotenie stavu laku
  • Odstraňuje ľahké nečistoty, ako je prach, zaschnuté kvapky, odtlačky prstov, ako aj zvyšky leštidla a vosku
  • Meguiar's Surface Prep pripravuje lak na aplikáciu voskov, tmelov, náterov a keramických ochranných prostriedkov alebo na opravu laku
  • Univerzálny výrobok neobsahuje silné rozpúšťadlá, a preto je bezpečný pre detailárov a maliarov
  • Meguiar's Surface Prep netvorí pľuzgiere, nefarbí povrch laku a nepoškodzuje ani tie najjemnejšie laky
  • Jednoducho nastriekajte a zotrite, aby ste pripravili povrch pred korekciou laku, opravou laku alebo aplikáciou keramickej ochrany
  • Bezpečný a šetrný výrobok je pripravený na okamžité použitie

Odmasťovač Surface Prep je bezpečný a rýchlo sa s ním pracuje

Špeciálne vyvinutý prípravok s profesionálnymi detailmi, ktorý poskytne skvelý výsledok pri práci, zanechá lak dokonale odhalený a tým zabezpečí maximálne dodanie finálnej ochrany. Meguiar's Surface Prep neobsahuje silnú vzorku a je preto bezpečný i pre použitie v citlivých podmienkach s prítomnosťou silikónov. Šetrný Meguiar's netvorí pluzgiere ani nepoleptá povrch laku a práca s ním je jednoduchá a rýchla, lebo je pripravený k okamžitému použitiu. Jednoducho ho nastriekajte a nasajte pred korekčným lakom, lakovými opravami alebo aplikáciou keramickej ochrany. Prípravok rýchlo odstráni prach, leštiace oleje i zvyšky lešticích past a voskov pre maximálnu prilnavosť finálnej ochrany.

Objem:
387 ml

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Karoséria, Metalíza

Objem

Objem 3,78 l (3 780 ml)

Použitie

Použitie Staré laky, Lak

Určené na odstránenie

Určené na odstránenie Nečistôt, Mastnoty, Vosku
Kód:  AUPR294450
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M12201

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07