Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Meguiar's Supreme Shine Drying Towel

4,8 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
16,90 €

Meguiar's Supreme Shine Drying Towel

Uterák Meguiar's Supreme Shine Drying Towel je špeciálne určený na sušenie automobilu. Vyrobený je z veľmi kvalitného mikrovlákna a jeho vysoká gramáž sa postará o extrémnu absorpciu vody, zatiaľ čo jemné dlhé vlákna sa starajú o povrch laku. Po vysušení uterákom sa zbavíte vodných škvŕn na laku aj usadzovania vodného kameňa. Uterák je k laku maximálne šetrný a nepoškriabe ho. Meguiar's Supreme Shine Drying Towel skutočne perfektne vysuší exteriér vášho vozidla. 

Kľúčové vlastnosti extra hustého a nasiakavého sušiaceho uteráka z mikrovlákna Meguiar's Supreme Shine Drying Towel, 55 × 40 cm

  • Uterák špeciálne určený na sušenie automobilu
  • Vyrobený z veľmi kvalitného mikrovlákna
  • Jeho vysoká gramáž zabezpečí extrémnu absorpciu vody
  • Jemné dlhé vlákna sa starajú o povrch laku
  • Uterák Meguiar's Supreme Shine Drying Towel je k laku maximálne šetrný a nepoškriabe ho
  • Farebné vyhotovenie: modré

Rozmery:
55 × 40 cm


Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Karoséria, Palubná doska
Kód:  AUPR321854
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  X210100

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12