Obnoviť stránku

Meguiar's Supreme Drying Towel XL – extra hustý a savý sušiaci uterák z mikrovlákna, 85 × 55 cm, 1

4,9 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
28,90 €

Meguiar's Supreme Drying Towel XL – extra hustý a savý sušiaci uterák z mikrovlákna, 85 × 55 cm, 1

Luxusný a ultra jemný sušiaci uterák Meguiar' s Supreme Drying Towel XL je tým najlepším, čo môžete dopriať svojmu autu! Tento extrémne savý uterák s veľmi vysokou gramážou 1 050 g/m2 absorbuje vodu lepšie ako ostatné uteráky, na ktoré ste boli až doteraz zvyknutí!
Najšetrnejší spôsob sušenia Vášho auta je tu a volá sa Meguiar's Supreme Drying Towel XL!

Veľmi vysoká gramáž 1 050 g/m2 zaisťuje extrémnu absorpciu vody, zatiaľ čo jemné, dlhé vlákna rozmaznávajú povrch laku Vášho auta.
Vďaka sušeniu sa zbavíte vodných škvŕn na svojom laku aj usadzovaní vodného kameňa a ďalších vo vode obsiahnutých minerálov. Kvalitné, šetrné sušenie Vášho auta pomôže udržať jeho perfektný vzhľad počas dlhej doby.

Šetrnosť použitého materiálu aj jemné obšitie okrajov uteráka zaistí, že v priebehu sušenia lak svojho auta nepoškriabete. Uterák Meguiar's Supreme Drying Towel XL je úplne šetrný ku všetkým povrchom, ktoré na svojom aute nájdete, od laku až po chúlostivé chrómové časti.
Vďaka nášmu luxusnému uteráku Meguiar's Supreme Drying Towel XL sa budete na sušenie svojho auta doslova tešiť!

Tipy na sušenie automobilu:

  • Po záverečnom oplachu šampónu z povrchu karosérie vozidlo ešte raz, pomaly opláchnite zhora nadol, tentoraz však iba veľmi tenkým prúdom vody voľne vytekajúcim z hadice bez tlakového nadstavca. Týmto krokom je možné z laku odstrániť až 80 % zvyšnej vody, a veľmi výrazne si tak uľahčíte následné sušenie.  
  • Mikrovláknovým sušiacim uterákom sťahujte vodu z povrchu vozidla.  
  • Na záver dosušte ťažko dostupné miesta, záhyby a kontúry karosérie.  
  • Týmto postupom udržíte uterák čo najdlhšie suchý a predĺžite jeho maximálne absorpčné schopnosti.  

Všetky mikrovláknové a penové produkty Meguiar' s navyše možno prať v práčke až na 60 °C.  


Tip Meguiar's:  

  • Uterák pred prvým použitím dobre vyklepte, aby ste ho zbavili voľných vlákien.  
  • Prípadne môžete uterák pred prvým použitím vyprať v práčke, na 60 °C, bez použitia aviváže.  
  • Uterák na prvýkrát vyperte samostatne, aby nedošlo k zafarbeniu ostatných textílií. Ďalej už môžete uterák prať spoločne s ďalšími mikrovláknovými utierkami a uterákmi.  


Naša spoločnosť Escape6 s.r.o. je výhradným dovozcom špičkovej americkej autokozmetiky Meguiar's do Českej republiky a na Slovensko.

Kód:  AUPR330502
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  X1905

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12