Obnoviť stránku

Meguiar's Hybrid Paint Coating

78,38 €

Meguiar's Hybrid Paint Coating

Na ochranu laku vášho automobilu vám odporučíme ochranný povlak Meguiar' s Hybrid Paint Coating. Disponuje hybridnou polysiloxanovou technológiou, ktorá prípravok robí odolným a trvanlivým. Jeho účinok trvá až 1 rok. Prípravok Meguiar' s Hybrid Paint Coating sa ľahko aplikuje a vytvára vysoko-hladký povrch. Silne odpudzuje vodu, uľahčuje umývanie karosérie a poskytuje samočistiaciefekt. Prípravok Meguiar' s je navyše vybavený technológiou TrueCure Cross-Linking, ktorá sa postará o chemickú odolnosť, dlhú trvanlivosť s profesionálnou starostlivosťou. Zaiste oceníte ochranu voči UV žiareniu, kyslým dažďom, cestným nečistotám, oxidácii a ďalším nepriaznivým vplyvom.

Kľúčové vlastnosti prípravku Meguiar' s Hybrid Paint Coating

  • Prípravok Meguiar' s Hybrid Paint Coating slúži na ochranu laku karosérie vášho auta
  • Jeho účinok trvá až jeden rok
  • Ľahko sa aplikuje
  • Prípravok Meguiar' s Hybrid Paint Coating vytvára vysoko hladký povrch
  • Odpudzuje vodu a uľahčuje umývanie
  • Poskytuje samočistiaci efekt

Aplikácia:  
Neaplikujte pri teplotách pod 15 °C. Nastriekajte prípravok Hybrid Paint Coating priamo na aplikátor počas 3 sekúnd rovnomerne po celom jeho povrchu. Položte aplikátor nastriekanou stranou na lak a rozotrite coating mriežkovým spôsobom s 50 % prekrytím jednotlivých ťahov, aby ste zaistili kompletné pokrytie sekcie s rozmerom 50 × 50 cm. Opakujte tento postup, pokiaľneaplikujete coating na jeden diel karosérie, napr. dvere. 
Po nanesení coatingu na celý diel ihneď zotrite zvyšky prípravku pomocou priloženej mikrovláknovej utierky preloženej dvakrát napoly. Použitím malých krúživých pohybov zotrite zvyšky prípravku z dielu karosérie, otočte na čistú stranu utierky a finálne zotrite. Pri teplotách nižších ako 23 °C nechajte prípravok pôsobiť počas 1 minúty aaž potom zotrite. 
Opakujte tento postup na nanesenie ochrany na celé vozidlo. 
Pokiaľ na laku zostanú šmuhy alebo mastné zvyšky, vymeňte mikrovláknovú utierku za inú, čistú a suchú a zotrite sekciu ešte raz. Čisté a suché utierky sú veľmi dôležité na správnu aplikáciu a stieranie coatingu. Po aplikácii na celé vozidlo použité utierky vyhoďte, pretože stratia svoje absorpčné schopnosti.
Druhú vrstvu môžete aplikovať 1 hodinu po zotretí predchádzajúcej vrstvy, aby ste sa uistili, že nebolo vynechané žiadne miesto. Na druhú vrstvu použite opäť čisté mikrovláknové utierky. 
NEVYSTAVUJTE VOZIDLO VODE POČAS PRVÝCH 24 HODÍN.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Karoséria
Spôsob aplikácie Produkt v rozprašovači, Tlakový sprej

Objem

Objem 0,18 l (177 ml)
Kód:  AUPR330500
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  G210300

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07