Obnoviť stránku

Meguiar's Mirror Bright Vinyl & Rubber Treatment – čistič, oživovač a ochrana plastových a gumových povrchov

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Meguiar's Mirror Bright Vinyl & Rubber Treatment – čistič, oživovač a ochrana plastových a gumových povrchov

Chcete, aby vaše auto bolo vždy stopercentne vyleštené? Z toho dôvodu hľadáte autokozmetiku, ktorá je vysoko kvalitná a zároveň ju možno jednoducho aplikovať aj v domácich podmienkach? Potom by ste nemali vynechať produkt Meguiar's Mirror Bright Vinyl & Rubber Treatment. Je to výrobok na čistenie, oživenie a ochranu všetkých plastových a gumových povrchov v interiéri a exteriéri vozidla. Pomocou prípravku Meguiar's Mirror Bright Vinyl & Rubber Treatment obnovíte prirodzený, luxusný, tmavý vzhľad obyčajným nastriekaním a zotrením. Tento univerzálny prípravok na ošetrovanie plastov, okenných líšt, tesnení dverí, pneumatík a motorového priestoru obsahuje UV blokátory.

Kľúčové vlastnosti čističa Meguiar's Mirror Bright Vinyl & Rubber Treatment

  • Prípravok je určený na čistenie, oživenie a ochranu všetkých plastových a gumových povrchov v interiéri a exteriéri vozidla
  • Pomocou prípravku Meguiar's Mirror Bright Vinyl & Rubber Treatment obnovíte prirodzený, luxusný, tmavý vzhľad
  • Stačí nastriekať a utrieť
  • Silné UV blokátory chránia pred slnečnými lúčmi a dlhodobo udržiavajú výsledný efekt
  • Skvelé na plasty, okenné lišty, tesnenia dverí, pneumatiky a motorový priestor

Oživovač plastov Bright Vinyl & Rubber Treatment sa ľahko používa

Čistič, oživovač a ochranný prostriedok plastových a gumových častí v exteriéri a interiéri auta Meguiar's dobre pretrepte, nastriekajte ho na mikrovláknovú handričku a utrite z chladného povrchu. Vyleštite do sucha suchou handričkou. Takto postupujte pri všetkých ošetrovaných povrchoch. Meguiar's Mirror Bright Vinyl & Rubber Treatment je vhodný aj na dotykové obrazovky a LCD displeje.

Objem:
414 ml

Varovanie:
Môže spôsobiť alergickú kožnú reakciu. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nevdychujte prach/dym/plyn/hmlu/dym/aerosóly. Neodstraňujte kontaminovaný pracovný odev z pracoviska. Používajte ochranné rukavice. PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody a mydla. Pri podráždení pokožky alebo vyrážke: Vyhľadajte lekársku pomoc/ošetrenie. Kontaminovaný odev pred opätovným použitím vyperte. Obsah/obal zlikvidujte v súlade s miestnymi/regionálnymi/národnými/medzinárodnými predpismi.

Parametre a špecifikácia

Vôňa

Vôňa Bez vône

Objem

Objem 0,41 l (414 ml)

Použitie

Použitie Plasty, Gumy a tesnenie
Spôsob aplikácie Produkt v rozprašovači
Kód:  AUPR294405
Produktové číslo:  MB0714

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08