Obnoviť stránku

Meguiar's mikrovláknová utierka, 40 cm × 60 cm 6 ks

36,61 €

Meguiar's mikrovláknová utierka, 40 cm × 60 cm 6 ks

Vysoko kvalitná mikrovláknová utierka na aplikáciu a stieranie lešteniek, voskov, čističov, detailerov a ďalších produktov. Šetrná pre všetky druhy povrchov. Po použití možno utierku prať v práčke.

Utierka je úplne šetrné ku všetkým druhom povrchov – lakovaným nelakovaným, plastovým, koženým aj čalúneným – takže nehrozí ich poškodenie či poškriabanie.
Cenovo výhodné balenie 6 kusov.

S touto neuveriteľne luxusnou mikrovláknovou utierkou dosiahnete neuveriteľné výsledky. Vďaka svojej štruktúre minimalizuje úsilie potrebné na vyleštenie vozidla. Utierka má obšité okraje, aby nedošlo k poškriabaniu vozidla. Utierka je určená na použitie na lak, sklo, plast aj chróm.

– Vysoko kvalitná mikrovláknová utierka

– Najrýchlejší a najľahší spôsob, ako odstrániť zvyšky lešteniek, voskov, detailerov a pod.

– Vhodná na dosiahnutie tých najlepších výsledkov na laku, sklách, plastoch i chróme

– Špeciálne obšitie okrajov zabraňuje poškriabaniu ošetrovaného povrchu

– Rozmer: 60 × 40 cm
– Cena za balenie 6 kusov

Chcete vedieť ešte viac? Pozrite sa na naše video o tomto produkte Meguiar's:

Naša spoločnosť Escape6 s. r. s.r.o. je výhradným dovozcom špičkovej americkej autokozmetiky Meguiar's do Českej republiky a na Slovensko.

Kód:  AUPR330501
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  X2035

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02