Obnoviť stránku

Meguiar's Heavy Duty Multi-Purpose Cleaner

4,2 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

Meguiar's Heavy Duty Multi-Purpose Cleaner

Chcete, aby vaše auto bolo vždy stopercentne vyleštené? Z toho dôvodu hľadáte autokozmetiku, ktorá je vysokokvalitná a zároveň ju možno jednoducho aplikovať aj v domácich podmienkach? Potom by vám v garáži nemala chýbať autokozmetika Meguiar's Heavy Duty Multi-Purpose Cleaner.. Ide totiž o extra účinný, viacúčelový čistič interiéru a exteriéru, ktorý ľahko a rýchlo odstraňuje nečistoty a mastnotu, ale pritom nevytvára škvrny a neodfarbí ošetrovaný povrch. Prípravok Heavy Duty Multi-Purpose Cleaner je ideálny na pred umytie podbehov kolies, častí nárazníkov a iných exteriérových dielov,, bezpečný na interiérové povrchy  a skvelý na chrómové časti, zádverie, motorový priestor alebo uzáver nádrže.

Kľúčové vlastnosti čističa Meguiar's Heavy Duty Multi-Purpose Cleaner

  • Tento detailný výrobok je určený na použitie v interiéri aj exteriéri vozidla
  • Meguiar's Heavy Duty Multi-Purpose Cleaner ľahko a rýchlo odstraňuje nečistoty a mastnotu
  • Skvelý na pred umytie podbehov kolies, gumových a plastových častí nárazníkov a iných exteriérových dielov
  • Bezpečný na interiérové povrchy, ako sú koberce a čalúnenie
  • Vhodný aj na chrómové časti, zádverie, motorový priestor, viečko nádrže a lapače nečistôt
  • Meguiar's Heavy Duty Multi-Purpose Cleaner je dostatočne účinný na silné nečistoty
  • Prípravok obnovuje pôvodný vzhľad

 Heavy Duty Multi-Purpose Cleaner zvládne aj odolné nečistoty

Profesionálny detailingový produkt odstráni silné odolné nečistoty a mastnoty na pneumatikách, podbehoch a v motore, ako aj na kobercoch a čalúnení vnútri vozidla. Meguiar's Heavy Duty Multi-Purpose Cleaner dobre pretrepte a aplikujte priamo na chladný povrch v tieni alebo naneste na mikrovláknovú handričku a utrite. Nakoniec prípravok zmyte vodou.

Objem:  
709 ml

Varovanie:  
Obsahuje metakremečitan disodný, dráždi pokožku, spôsobuje vážne podráždenie očí. Používajte ochranné rukavice/ochranné okuliare/tvárový štít. Ak dôjde ku kontaktu s pokožkou, umyte ju veľkým množstvom vody a mydla. Ak sú oči zasiahnuté, niekoľko minút ich jemne vyplachujte vodou, vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak sa dajú ľahko vybrať. Pokračujte vo vyplachovaní. Pri podráždení kože vyhľadajte lekársku pomoc/ošetrenie. Ak podráždenie očí pretrváva, vyhľadajte lekársku pomoc/ošetrenie. Umyte veľkým množstvom vody a mydla. Kontaminovaný odev odstráňte a pred opätovným použitím vyperte.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Plasty, Palubná doska, Autosklá, Sklo

Objem

Objem 0,71 l (710 ml)
Kód:  AUPR294397
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  G180224

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06