Obnoviť stránku

Meguiar's Heavy Duty Leather Care Kit

Garancia najlepšej ceny
69,90 €

Meguiar's Heavy Duty Leather Care Kit

Dodajte perfektnú kondíciu každému koženému povrchu

Chcete mať svoje auto vždy stopercentne v poriadku? Z toho dôvodu hľadáte autokozmetiku, ktorá je vysoko kvalitná a zároveň ju možno jednoducho aplikovať aj v domácich podmienkach? Potom by vám v garáži nemala chýbať ani autokozmetika Meguiar's Heavy Duty Leather Care Kit. Ide totiž o účinnú sadu čističa kože a kondicionéra na kožu. Všetko sa jednoducho nanáša a súčasťou súpravy je navyše utierka z mikrovlákna a penový aplikátor. Výhodné balenie obsahuje všetko potrebné na ochranu a čistenie kožených povrchov.

Kľúčové vlastnosti autokozmetiky Meguiar's Heavy Duty Leather Care Kit

  • Špeciálna autokozmetika Heavy Duty Leather Care Kit od spoločnosti Meguiar's
  • Účinný čistič kože a kondicionér na ochranu kože v jednom
  • Veľmi jednoduchá aplikácia
  • Sada je určená pre všetkých milovníkov automobilov
  • Kompletná praktická sada vrátane utierky z mikrovlákna a penového aplikátora

Sada autokozmetiky Meguiar's Heavy Duty Leather Care Kit obsahuje:

Meguiar's Heavy Duty Leather Care Kit

Meguiar's Gold Class Leather & Vinyl Cleaner (473 ml)

Extra účinný čistič na kožu sa postará o rýchle a efektívne čistenie kože a vinylových povrchov v interiéri auta. Účinne odstraňuje prach, mastnotu a ďalšie nečistoty. Pravidelnou aplikáciou docielite vzhľad novej a čistej kože.

Meguiar's Heavy Duty Leather Care Kit

Meguiar's Gold Class Leather Conditioner (473 ml)

Luxusný kondicionér Meguiar's Gold s prímesou aloe hĺbkovo vyživuje a chráni kožené povrchy a dodáva im mäkkosť, pružnosť a vláčnosť. Navyše kožený povrch ochráni pred starnutím a vplyvom UV žiarenia.

Meguiar's Heavy Duty Leather Care Kit

Leather & Vinyl Interior Scrub Brush (1 ks)

Súčasťou sady Meguiar 's Heavy Duty Leather Care Kit je špeciálna kefa navrhnutá na čistenie kože a vinylu. Mäkké, polyuretánové telo a tuhé štetiny zaistia pohodlné a efektívne čistenie povrchov s maximálnou šetrnosťou.

Meguiar's Heavy Duty Leather Care Kit

Meguiar's Supreme Shine Microfiber Towel (1 ks)

Pomocou tejto kvalitnej mikrovláknovej utierky bezpečne a šetrne rozleštíte zaschnutý vosk na dosiahnutie maximálnej ochrany laku. Utierka je vhodná pre interiér aj exteriér vozidla a zaistí šetrné čistenie všetkých kovových, plastových, kožených, látkových aj sklenených povrchov.

Meguiar's Heavy Duty Leather Care Kit

Meguiar's Soft Foam Applicator Pad (1 ks)

Penový aplikátor Meguiar's Soft Foam Applicator Pad sa postará o jednoduché a rýchle nanesenie tekutého vosku. Penový povrch neabsorbuje nanášaný produkt do seba, takže nedochádza k zbytočnému plytvaniu prípravkom.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Koža

Objem

Objem 0,47 l (473 ml)
Kód:  AUPR219045
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LEATHERKIT

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16