Obnoviť stránku

MEGUIAR'S Convertible & Cabriolet Weatherproofer

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MEGUIAR'S Convertible & Cabriolet Weatherproofer

Dodajte nový svieži look a dlhotrvajúcu ochranu streche svojho kabrioletu! Prípravok Convertible & Cabriolet Weatherproofer od špičkovej americkej firmy MEGUIAR'S chráni strechu proti intenzívnemu slnečnému žiareniu, kyslým dažďom, škvrnám či vtáčiemu trusu. Aplikácia je jednoduchá a prípravok možno použiť na plátených, textilných, mohérových aj vinylových strechách. Po použití impregnačného spreja získa strecha výraznejšiu farbu, stane sa vodoodpudivou, zamedzí sa tvorba fľakov a bude zabezpečená dlhodobá ochrana tkaniny. 

Hlavné prednosti

  • Chráni strechu proti UV žiareniu, kyslým dažďom, škvrnám, vtáčiemu trusu
  • Dodá streche kabrioletu svieži a nový vzhľad
  • Použitie na plátených, textilných, mohérových aj vinylových strechách
  • Objem 500 ml

Použitie je jednoduché

Prípravok dobre pretrepte. Povrch by mal byť v tieni a chladný na dotyk. Pracujte v dobre vetranom prostredí. Strechu očistite pomocou prípravku G2016 Meguiar's Cabriolet & Convertible Cleaner. Povrch musí byť pred aplikáciou impregnácie úplne suchý. Impregnáciu nastriekajte zľahka a rovnomerne na povrch. Aplikujte po sekciách cca 50 × 50 cm, dokým nepokryjete celý povrch strechy. Prípadný rozstrek na okolité časti ihneď zotrite šetrnou mikrovláknovou utierkou. Potom už len nechajte prípravok zaschnúť po dobu jednej minúty.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 0,34 l (336 ml)

Použitie

Použitie Kabrio
Kód:  AUPR4407
Produktové číslo:  G2112

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07